Betöltés...

Mindennapi Használatra HP ProBook 6560b i5-2520M/4/128/DVDrw/15,6" Laptop

Ár: 54.998 Ft

Megbízhatóság és Teljesítmény a Mindennapokhoz A HP ProBook 6560b egy erős és megbízható laptop, amelyet mindennapi használatra terveztek. Az Intel i5  processzor biztosítja a gyors és hatékony működést, míg a DDR3 RAM és SSD gyors adatátvitelt és rendszerindítást garantál. A 15,6 hüvelykes kijelző ideális munkához és multimédiás tartalmak megtekintéséhez, míg a beépített DVDrw lehetőséget biztosít az optikai lemezek használatára.


A laptop masszív kialakítása és tartóssága miatt hosszú távon is megbízható társ a mindennapi feladatokhoz. Ideális választás irodai munkához, tanuláshoz, vagy otthoni használatra, akár internetezéshez, e-mailezéshez, vagy multimédiás szórakozáshoz.


Felhasználási Lehetőségek:



Irodai munka: Gyors és megbízható teljesítmény dokumentumok, táblázatok és egyéb irodai feladatokhoz.
Otthoni használat: Ideális internetezéshez, filmnézéshez, e-mailezéshez.
Tanulás: Kiváló diákok számára az online tanuláshoz és prezentációk készítéséhez.


Bővítési Lehetőségek A RAM és az SSD bővíthető, hogy még nagyobb teljesítményt nyújtson a laptop hosszú távon.


NaniPC.hu Előnyei A laptop választhatóan Windows 10 Pro rendszerrel érkezik, előtelepített népszerű programokkal, mint WinRAR, VLC és Total Commander. Minden eszköz ingyenes szállítással és garanciával érkezik, azonnal használatra kész állapotban. NaniPC... csak kapcsold be és használd!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.10.09
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Mindennapi Használatra HP ProBook 6560b i5-2520M/4/128/DVDrw/15,6" Laptop" című hirdetést látja. (fent)