Betöltés...

Bigstren kábeltesztelő RJ45/RJ11

Ár: 1.990 Ft


PRAKTIKUS- RJ45 / RJ11 kábeltesztelő egy olyan eszköz, amely  a hálózati kábelcsatlakozások (RJ45) és a telefonkábelek (RJ11) helyességének diagnosztizálására és ellenőrzésére szolgál . Alapvető eszköz a hálózati technikusok, szerelők, valamint a hálózati és telekommunikációs infrastruktúrával foglalkozó személyek számára.



HOGYAN MŰKÖDIK?  - Miután csatlakoztatta a kábelt a megfelelő portokhoz (RJ45 vagy RJ11), a teszter minden vezetéken keresztül elektromos jelet küld. A teszter LED-jei a megfelelő sorrendben világítanak, jelezve, hogy a vezetékek megfelelően vannak-e csatlakoztatva. Hiba esetén a diódák azt mutatják, hogy a vezeték sérült vagy rosszul van csatlakoztatva . 



ALKALMAZÁS : Ethernet-kábelek diagnosztizálása helyi hálózatokban (LAN); távközlési berendezések : a telefonkábelek csatlakozásainak ellenőrzése; otthoni hálózati telepítések : modemek és egyéb eszközök csatlakoztatására használt kábelek csatlakozásainak tesztelése.   



2 SEBESSÉG – Az RJ45/RJ11 kábeltesztelőben 2 sebességgel működő Auto Scan funkció  azt jelenti, hogy a készülék automatikusan átvizsgálja a vezetékeket, hogy ellenőrizze, hogy helyesek-e, de módosíthatja a szkennelési sebességet. Két sebességbeállítás létezik: HE – Normál sebesség: A szabványos pásztázási mód, ahol a teszter automatikusan végighalad a kábel minden vezetékén (vagy tűjén), gyorsabban mutatva az eredményeket. Ez a legtöbb olyan helyzetre alkalmas, amikor gyorsan szeretné diagnosztizálni a kábelt. S – Lassú sebesség: lassabb szkennelési mód, amely lehetővé teszi az egyes vezetékek eredményeinek részletesebb megfigyelését. Ez a mód akkor hasznos, ha több időre van szüksége a csatlakozások elemzéséhez, például bonyolult telepítéseknél, vagy ha a vezetékezésben keres hibát.    
TULAJDONSÁGOK:



portok: RJ45 és RJ11
cél: a kapcsolatok diagnosztizálása és helyességének ellenőrzése
2 sebességes tesztelés
cél: számítógépes hálózatok, távközlési berendezések, otthoni hálózati telepítések
tápellátás: 9V elem (nem tartozék)
teljes méretek: 10,5 x 10 x 2,5 cm
súlya: 0,116 kg
súlya csomagban: 0,142 kg
TARTALOM:



tesztelő MESTER
tesztelő PILOT




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.10.08
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Bigstren kábeltesztelő RJ45/RJ11" című hirdetést látja. (fent)