Betöltés...

Bárhova belefér, bármit elvégez Energiatakarékos HP Prodesk 400 G4 DM I5-8500T/8/256NVME/WIFI Ingyen házhoz garanciás

Ár: 109.998 Ft

Kompakt Méret, Nagy Teljesítmény A HP Prodesk 400 G4 DM mini számítógép kis méretével bárhol elfér, így ideális választás szűk munkakörnyezetekben is. Az Intel i5-8500T processzor és 8GB RAM zökkenőmentes működést biztosít a mindennapi irodai feladatokhoz és otthoni használathoz. A 256GB NVMe SSD gyors adatátvitelt és megbízható teljesítményt garantál. Az energiatakarékos kialakítás alacsony fogyasztást biztosít, így környezetbarát választás. Választhatóan Windows 10 vagy Windows 11 operációs rendszerrel előtelepítve érkezik, hogy azonnal használatba vehesse. További RAM és SSD bővítési lehetőségekkel is rendelhető, hogy még jobban igazodjon a felhasználói igényekhez.


Széleskörű Felhasználási Lehetőségek



Irodai munka: Hatékony eszköz dokumentumkezeléshez, táblázatkezeléshez és egyéb irodai alkalmazásokhoz.
Otthoni használat: Tökéletes választás internetezéshez, e-mailezéshez, multimédiás szórakozáshoz, beleértve a filmnézést és zenehallgatást.
Kis helyigényű alkalmazások: A mini számítógép könnyedén elhelyezhető bármilyen munkakörnyezetben, ahol helytakarékosságra van szükség.


Energiatakarékosság és Tartósság Az Intel i5-8500T processzor alacsony fogyasztású, energiatakarékos működést biztosít, így hosszú távon is költséghatékony megoldást nyújt. A HP Prodesk 400 G4 DM kialakítása strapabíró és megbízható, garantálva a hosszú élettartamot.


NaniPC.hu Előnyei A NaniPC.hu-nál vásárolva élvezheti az ingyenes szállítást, a termékgaranciát, és az azonnali használatra kész állapotot. NaniPC... csak kapcsold be és használd!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: PC konfiguráció (komplett)
 
Feladás dátuma: 2024.10.03
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Bárhova belefér, bármit elvégez Energiatakarékos HP Prodesk 400 G4 DM I5-8500T/8/256NVME/WIFI Ingyen házhoz garanciás" című hirdetést látja. (fent)