Betöltés...

Megbízható partner LENOVO ThinkPad T480 I5-8350u/16DDR4/512NVMe/FHD/14" Laptop

Ár: 118.998 Ft

Kompakt Erő a Mindennapokra A Lenovo ThinkPad T480 ideális választás üzleti felhasználóknak, diákoknak és otthoni munkavégzéshez egyaránt. Az Intel i5-8350u processzor és a 16GB DDR4 RAM biztosítja a gyors és zökkenőmentes működést, miközben az 512GB NVMe SSD villámgyors adatátvitelt és rendszerindítást tesz lehetővé. A 14"-os Full HD kijelző éles és tiszta képet nyújt, miközben a kompakt méret könnyű hordozhatóságot biztosít.


Széleskörű Felhasználási Lehetőségek



Irodai munka: Kiváló teljesítmény az üzleti alkalmazásokhoz, dokumentumkezeléshez és prezentációkhoz.
Utazás: A könnyű és vékony kialakítás ideális útitársá teszi.
Otthoni használat: Tökéletes mindennapi feladatokhoz, internetezéshez, e-mailezéshez, videóhívásokhoz.


Bővítési Lehetőségek A laptop további RAM-mal és SSD-vel bővíthető, hogy megfeleljen a növekvő igényeknek, így biztosítva a hosszú távú használatot.


NaniPC.hu Előnyei A laptop választhatóan Windows 10 Pro vagy Windows 11 Pro operációs rendszerrel érkezik, előtelepített népszerű programokkal (WinRAR, VLC, Total Commander), azonnali használatra kész állapotban. További bővítési lehetőségek is elérhetőek. Minden termék ingyenes szállítással és garanciával érkezik. NaniPC... csak kapcsold be és használd!


A Lenovo ThinkPad T480 Moduláris laptop alábbi bővítési lehetőségekkel is rendelhető.




RAM Bővítés: A laptop két RAM foglalattal rendelkezik, amelyekben összesen akár 32GB DDR4 memória is elhelyezhető. Ez lehetővé teszi a jelenlegi 16GB RAM további bővítését 32GB-ig, ami növeli a teljesítményt és a multitasking képességeket.


Tárhely Bővítés: Az 512GB NVMe SSD mellett további akár 2TB vagy 4TB SSD vagy HDD bővítésre is van lehetőség, így növelhető a tárhely kapacitás, ami különösen hasznos, ha több adatot és nagyobb fájlokat szeretne tárolni.


M.2 Slot: Támogatja az M.2 bővítési lehetőséget, így extra SSD meghajtó is hozzáadható.



Ezekkel a bővítési lehetőségekkel a Lenovo ThinkPad T480 hosszú távon is képes megfelelni a növekvő igényeknek, legyen szó üzleti, oktatási vagy személyes felhasználásról.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.09.29
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Megbízható partner LENOVO ThinkPad T480 I5-8350u/16DDR4/512NVMe/FHD/14" Laptop" című hirdetést látja. (fent)