Betöltés...

50 méteres hosszabbító kábeldob - 4 aljzattal - biztonsági kapcsolóval

Ár: 21.990 Ft

50 méteres hosszabbító kábeldob - 4 aljzattal - biztonsági kapcsolóval
A Flinke 50 méteres hosszabbító kábel kiváló választás minden olyan helyzetben, ahol hosszú távolságot kell áthidalni vagy több elektromos eszközt kell csatlakoztatni egyidejűleg. A termék kiemelkedően magas minőségű kivitelezésű, biztosítva ezzel az optimális teljesítményt és tartósságot.A kábeldob fémtekercsből és fémvázból készült, ami nagyobb védelmet nyújt a kábelnek a külső behatásokkal szemben. Ez különösen hasznos a tárolás során és hozzájárul a hosszú élettartamhoz. A dobon található kábel kiváló ár-érték arányú, és a véletlenszerűen kiszállított színek (sárga, fekete, narancssárga) sokféle környezetben jól illeszkednek.
A termék hálózati kapcsolóval felszerelt aljzatokkal rendelkezik, ami megkönnyíti az eszközök be- és kikapcsolását anélkül, hogy a dugót ki kellene húzni. A hosszabbító kábel megfelel a biztonsági előírásoknak, és túlterhelés vagy rövidzárlat elleni védelemmel van ellátva, így biztonságosan használható.
A technikai paraméterek között szerepel a kábel hossza (50 m), keresztmetszete (3 x 2,5 mm), aljzatok száma (4), földelés (igen), hálózati kapcsoló (igen), hordozó fogantyú, feszültség (230V), kábelköpeny (természetes PVC H05VV-F, ellenáll a mechanikai sérüléseknek, időjárásnak és vegyszereknek), valamint a maximális terhelés (feltekerve: 700 W, elosztott: 2950 W). A termék súlya 3,9 kg.Összességében a Flinke 50 méteres hosszabbító kábel ideális megoldás minden háztartásban, cégben, kertben vagy műhelyben, ahol megbízható és biztonságos áramellátásra van szükség.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kábelek, csatlakozók
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "50 méteres hosszabbító kábeldob - 4 aljzattal - biztonsági kapcsolóval" című hirdetést látja. (fent)