Betöltés...

Sokoldalú 4 az 1-ben Lenovo ThinkPad Yoga X13 i5-10210u/8GB/256NVME SSD Touch + Pen

Ár: 179.998 Ft




Sokoldalúság és Teljesítmény Egyben A Lenovo ThinkPad Yoga X13 laptop kiváló választás azok számára, akik egyetlen eszközben keresik a munka, a tanulás és a szórakozás lehetőségeit. Az Intel i5-10210u processzor és a nagy sebességű 256GB NVME SSD gyors adatátvitelt biztosít, így a programok és fájlok azonnal elérhetők.


Az érintőképernyő és az aktív toll segítségével könnyedén váltogathat a négy felhasználási mód között:



Laptop mód: Kiváló irodai munkára, dokumentumok kezelésére és gépelésre.
Sátor mód: Tökéletes filmnézéshez és bemutatókhoz, mivel a készülék stabilan áll, és a képernyőhöz való hozzáférés is kényelmes.
Állvány mód: Kiváló választás videóhívásokhoz vagy érintésvezérelt feladatokhoz, mint például rajzolás vagy jegyzetelés.
Tablet mód: Könnyen hordozható, érintésvezérelt felület, amely ideális jegyzeteléshez, olvasáshoz vagy kreatív munkákhoz.


Kreativitás és Rugalmasság A mellékelt aktív toll segítségével rajzolhat, jegyzetelhet, és kihasználhatja az érintőképernyő adta lehetőségeket, legyen szó munkáról vagy szórakozásról. A 13,3 hüvelykes Full HD kijelző éles és tiszta képet nyújt, miközben a tartós kialakítás biztosítja a hosszú élettartamot.


Bővítési Lehetőségek  RAM és az SSD bővítéssel is rendelheti, hogy a laptop a növekvő igényeknek is megfeleljen.

NaniPC.hu Előnyei A laptop választhatóan Windows 10 Pro vagy Windows 11 Pro operációs rendszerrel, előtelepített programokkal, mint WinRAR, VLC, Total Commander érkezik. További bővítési lehetőségekkel is rendelhető, hogy még jobban megfeleljen az Ön igényeinek. Minden termék ingyenes szállítással, garanciával, azonnal használatra kész állapotban érkezik. NaniPC... csak kapcsold be és használd!








Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.09.26
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Sokoldalú 4 az 1-ben Lenovo ThinkPad Yoga X13 i5-10210u/8GB/256NVME SSD Touch + Pen" című hirdetést látja. (fent)