Betöltés...

Stílusos és könnyű HP EliteBook 840 G6 I5-8365U/16GB/256SSD/14/FHD Laptop

Ár: 124.998 Ft




Elegancia és Teljesítmény egy Eszközben A HP EliteBook 840 G6 egy prémium kategóriás laptop, amely tökéletesen ötvözi az eleganciát és a teljesítményt. Az Intel i5-8365U processzor és a 16GB RAM biztosítja a gyors és zökkenőmentes működést, legyen szó irodai alkalmazásokról, multimédiás feladatokról vagy multitaskingról. A 256GB SSD villámgyors adatátvitelt és rendszerindítást tesz lehetővé, míg a 14 hüvelykes Full HD kijelző éles és részletgazdag képet nyújt.


Kiváló Mobilitás Az EliteBook 840 G6 könnyű és vékony kialakításának köszönhetően ideális választás utazó szakemberek számára. A hosszú akkumulátor-élettartam biztosítja, hogy egész nap használhatja a laptopot töltés nélkül, így bárhol és bármikor produktív maradhat.


Széleskörű Felhasználási Lehetőségek



Üzleti munka: Az EliteBook 840 G6 erőteljes hardvere és megbízhatósága miatt kiválóan alkalmas irodai munkákhoz, prezentációk készítéséhez és üzleti alkalmazások futtatásához.
Oktatás: A diákok és tanárok számára ideális eszköz az online tanuláshoz, kutatáshoz és jegyzeteléshez.
Otthoni használat: Kiváló választás mindennapi feladatokhoz, mint az internetezés, e-mailezés, és multimédiás szórakozás.
Utazás: Könnyű és hordozható kialakítása miatt a laptop bárhová magával viheti, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a teljesítmény terén.


Biztonság és Megbízhatóság A HP EliteBook 840 G6 számos biztonsági funkcióval van felszerelve, beleértve a biometrikus azonosítást és a titkosított adattárolást, amelyek megvédik a személyes és üzleti adatait.


Választható Operációs Rendszer A HP EliteBook 840 G6 választhatóan előtelepített Windows 10 vagy Windows 11 operációs rendszerrel kapható, teljes kompatibilitással a legújabb Windows 11 verzióval, így biztosítva a legújabb funkciókat és frissítéseket.


NaniPC.hu Előnyei A NaniPC.hu-nál vásárolva élvezheti az ingyenes szállítást, a termékgaranciát, és a készülék azonnali használatba vételét az előre telepített Windows operációs rendszer révén. NaniPC... csak kapcsold be és használd!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.09.24
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Stílusos és könnyű HP EliteBook 840 G6 I5-8365U/16GB/256SSD/14/FHD Laptop" című hirdetést látja. (fent)