Betöltés...

Leértékelve kis kép hiba / Kiváló Képminőség játékhoz és munkához AOC E2770Pqu Game Monitor 27" 1080p FHD HDMI/DVI/VGA/USB/Hangszóró

Ár: 26.998 Ft

Az AOC E2770Pqu Game Monitor egy 27 hüvelykes kijelző, amely kiváló minőségű képminőséget kínál játékhoz és munkához egyaránt. Ez a monitor teljesítményorientált funkciókkal rendelkezik, és ideális választás lehet mind a szórakozáshoz, mind az irodai munkához. Itt van egy rövid leírás a monitor főbb jellemzőiről:

Kijelző méret és felbontás: A 27 hüvelykes méret és a Full HD felbontás (1920 x 1080 képpont) nagy képernyőt és éles képeket eredményez. Ez kiválóan alkalmas játékokhoz és grafikai tervezéshez is.

Kijelzőtechnológia: Az AOC monitorok híresek a jó minőségű kijelzőtechnológiáról. Az E2770Pqu egy TN (Twisted Nematic) panelt használ, amely gyors válaszidőt eredményez. Bár a betekintési szögek nem olyan szélesek, mint az IPS kijelzőknél, ez a technológia kiváló választás lehet játékhoz, ahol a gyors válaszidő fontos.

Csatlakozók: A monitor számos csatlakozási lehetőséget kínál, beleértve az HDMI, DVI, VGA és USB csatlakozókat. Ez lehetővé teszi a különböző eszközök, például számítógépek, játékkonzolok és médialejátszók csatlakoztatását.

Hangszórók: A monitor beépített hangszórókkal rendelkezik, amelyekkel élvezheted a hangot anélkül, hogy külső hangrendszerre lenne szükség.

Állíthatóság: Az állítható talpazat lehetővé teszi a magasság, dőlésszög és elforgatás személyre szabott beállítását. Így könnyen megtalálhatod a legkényelmesebb megjelenítési pozíciót.

Képminőség és színek: A monitor kiváló képminőséget nyújt, és a színek élénkek. Ez ideális választás lehet játékhoz, ahol a gyors és pontos képátadás elengedhetetlen.

Energiahatékonyság: Az AOC monitorok általában energiahatékonyak, így csökkentik az energiafogyasztást és a környezeti terhelést.

Az AOC E2770Pqu Game Monitor kiváló választás lehet, ha egy kiváló minőségű képminőséget kínáló kijelzőt keresel játékhoz és irodai munkához egyaránt. A nagy méretű kijelző, a kiváló képminőség és a sokoldalú csatlakozási lehetőségek hozzájárulnak a kényelmes és produktív használathoz.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Monitorok
 
Feladás dátuma: 2024.09.24
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Leértékelve kis kép hiba / Kiváló Képminőség játékhoz és munkához AOC E2770Pqu Game Monitor 27" 1080p FHD HDMI/DVI/VGA/USB/Hangszóró" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Dvi
Usb
Vga
AOC