Betöltés...

Eizo FlexScan EV2736W 27" Monitor 2K QHD/DP/DVI/USB

Ár: 49.998 Ft

Kiváló Képminőség és Japán Technológia Az Eizo FlexScan EV2736W egy prémium minőségű 27 hüvelykes monitor, amely 2K QHD (2560x1440) felbontással rendelkezik, így éles és részletgazdag képet biztosít. Az IPS technológia széles látószöget és kiváló színvisszaadást kínál, amely különösen fontos grafikai tervezésnél, videószerkesztésnél és professzionális munkáknál. A japán Eizo nagy nevű gyártó híres megbízhatóságáról és csúcstechnológiájáról, így biztos lehet benne, hogy egy kiváló minőségű terméket kap.


Ergonomikus és Kényelmes Használat Az EV2736W monitor ergonomikus kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a magasság, dőlésszög és forgatás állítását, így mindig megtalálhatja a legkényelmesebb nézési pozíciót. Ez csökkenti a hosszabb használat során fellépő fáradtságot, és növeli a produktivitást.


Széleskörű Csatlakozási Lehetőségek A monitor számos csatlakozási lehetőséggel rendelkezik, beleértve a DisplayPort és DVI bemeneteket, amelyek széleskörű kompatibilitást biztosítanak különböző eszközökkel. Az USB portok lehetővé teszik a perifériák egyszerű csatlakoztatását, így könnyedén csatlakoztathatja billentyűzetét, egerét vagy egyéb USB eszközeit.


Felhasználási Területek



Professzionális munkák: Az Eizo FlexScan EV2736W ideális választás grafikai tervezéshez, fotószerkesztéshez és videószerkesztéshez, köszönhetően a részletgazdag és színhelyes kijelzőjének.
Irodai munka: A nagy felbontású kijelző és a széles látószög ideális dokumentumkezeléshez, táblázatkezeléshez és multitaskinghoz, növelve a munka hatékonyságát.
Otthoni szórakozás: Kiváló filmnézéshez, videó streameléshez és játékhoz, a nagy felbontású és színhelyes kijelző lenyűgöző vizuális élményt nyújt.


NaniPC.hu Előnyei A NaniPC.hu-nál vásárolva ingyenes szállítást, garanciát és azonnali használatra kész állapotot biztosítunk. A monitor előre telepített beállításokkal érkezik, így csak csatlakoztatnia kell, és máris élvezheti a kiváló képminőséget és a kényelmes használatot. NaniPC... csak kapcsold be és használd!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Monitorok
 
Feladás dátuma: 2024.09.21
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Eizo FlexScan EV2736W 27" Monitor 2K QHD/DP/DVI/USB" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Dvi
Usb