Betöltés...

Acme 16B49 Trunk notebook hátizsák 15,6"

Ár: 6.998 Ft

Az Acme 16B49 Trunk notebook hátizsák egy praktikus és stílusos hátizsák, amelyet laptop és egyéb személyes tárgyak szállítására terveztek. Az alábbiakban bemutatom ennek a hátizsáknak a fő jellemzőit:




Méret: Az Acme 16B49 Trunk hátizsák mérete 15,6 hüvelykes laptopokhoz lett tervezve. Ez a méret ideális az átlagos méretű laptopok számára.


Tartósság: A hátizsák strapabíró anyagokból készült, így hosszú élettartammal rendelkezik. Véd az esetleges ütések és karcolások ellen.


Tárolók: A hátizsák számos zsebet és rekeszt tartalmaz, amelyek segítenek rendszerezni a személyes tárgyakat. Van egy dedikált rekesz a laptopnak, valamint cipzáras zsebek, zsebek tollakhoz, kulcstartóhoz és egyéb apróságokhoz.


Kényelem: Az állítható párnázott vállpántok és a párnázott hátlap kényelmes viseletet biztosítanak, még hosszabb utazások során is.


Stílus: Az Acme 16B49 Trunk hátizsák modern és elegáns dizájnnal rendelkezik, így megfelelő választás lehet mind munkához, mind szabadidős tevékenységekhez.


Cipzárok: A hátizsák cipzárok segítségével záródik, így biztonságosan tarthatja a laptopját és más értékeit.


Méret: A hátizsák méretei lehetővé teszik, hogy elférjen alatta egy repülőgép ülésén, így ideális utazáshoz is.



Az Acme 16B49 Trunk notebook hátizsák kiváló választás lehet mindennapi munkához, utazáshoz vagy iskolába járáshoz. Kényelmes és stílusos kiegészítő, amely védi és rendszerezni segíti a személyes tárgyakat, beleértve a laptopját is.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.09.13
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Acme 16B49 Trunk notebook hátizsák 15,6"" című hirdetést látja. (fent)