Betöltés...

Karcsú és tartós HP EliteBook 840 i7-4600U/8/240SSD/14" Laptop

Ár: 69.998 Ft

A vékony és könnyű

HP EliteBook 840 egy rendkívüli hatékonyságot biztosító noteszgép irodán általános otthoni, de akár belüli és kívüli használatra. A megbízható technológiáknak, otthoni valamint a vállalati igényeit is kielégítő biztonsági, teljesítményjavító és felügyeleti szolgáltatásoknak köszönhetően magabiztosan dolgozhat.


Felszereltség a hatékonyság szolgálatában

A lenyűgöző Ethernet-port, VGA-port és DisplayPort kulcsfontosságú kapcsolódási pontként szolgál minden eszköze számára, így nincs többé szükség hardverkulcsokra. A HP Connection Manager 4 és az opcionális Qualcomm® Gobi 4G LTE 5 segítségével problémamentesen tarthatja a kapcsolatot a munkatársakkal és az ügyfelekkel.


Karcsú, tartós kialakítás

Nem kell többé tartania az ütődésektől és a készülékre fröccsenő folyadékoktól.


A vékony, könnyű és stílusos HP EliteBook 840 kiállta a HP Total Test Process próbáját és a szigorú MIL-STD 810G tesztet. 


Erőteljes biztonság és felügyelet

Az informatikai részleg számára szükséges összes funkció, többek között a vállalkozása igényeit kielégítő kiterjesztett biztonsági portfólió és felügyeleti eszközök.


Szolgáltatások Számtalan tárolási lehetőség

A legújabb tárolási lehetőségek, például a PCIe SSD 7 biztosítják a HP EliteBook optimális teljesítményét. Egyszerűen használható felügyeleti eszközök Egyszerű integráció a HP Touchpoint Manager 9 és a HP Client Management Solutions 10 termékekkel, valamint az Intel® vPro 11 technológiával.


Személyre szabott védelem

A HP BIOSphere testre szabható biztonsági funkcióival biztonságban tudhatja létfontosságú adatait és rendszereit. 12 Öngyógyító védelem A HP Sure Start észleli a meghibásodásokat és javítja a BIOS-t. Bővítse lehetőségeit Az opcionális HP UltraSlim dokkolóegységgel egész nap hatékonyan dolgozhat.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.09.13
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Karcsú és tartós HP EliteBook 840 i7-4600U/8/240SSD/14" Laptop" című hirdetést látja. (fent)