Betöltés...

A Megbízható Választás Dell Optiplex 9020 Intel i5-4570/8/256SSD+500HDD Számítógép / PC

Ár: 59.998 Ft

Teljesítmény és Hardver:

A Dell Optiplex 9020 egy erős és megbízható asztali számítógép, amely az Intel i5 processzorral, DDR3 RAM-mal és SSD-vel rendelkezik. Ez a konfiguráció biztosítja a sima és gyors működést, legyen szó irodai munkáról vagy otthoni használatról.

Testreszabhatóság:

Egyik legnagyobb előnye ennek a gépnek, hogy RAM és SSD könnyen növelhető, így biztosítva, hogy a számítógép megfeleljen a felhasználó változó igényeinek. Ez a lehetőség különösen hasznos, ha a jövőben több tárhelyre vagy nagyobb teljesítményre van szükség.

Operációs Rendszer:

Míg a Dell Optiplex 9020 Windows 10 operációs rendszerrel érkezik, a Windows 10 továbbra is stabil és megbízható választás, amely támogatja a legújabb alkalmazásokat és biztonsági frissítéseket.

Kényelem és Támogatás:

Minden vásárlás ingyenes szállítással, garanciával, és azonnali használatra kész állapotban történő szállítással jön, így a felhasználóknak csak be kell kapcsolniuk a gépet, és elkezdhetik a használatot. A "Csak kapcsold be és használd... NaniPC" szlogen tökéletesen tükrözi ezt a kényelmet és egyszerűséget.

Következtetés:

A Dell Optiplex 9020 ideális választás azok számára, akik egy megbízható, gyors asztali számítógépet keresnek otthoni vagy irodai használathoz, extra testreszabhatósági lehetőségekkel, amelyekkel a gép évek múlva is megállja a helyét.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: PC konfiguráció (komplett)
 
Feladás dátuma: 2024.09.12
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "A Megbízható Választás Dell Optiplex 9020 Intel i5-4570/8/256SSD+500HDD Számítógép / PC" című hirdetést látja. (fent)