Betöltés...

Dell 1708FP 17/USB/DVI/VGA monitor

Ár: 9.998 Ft

Kiváló Képminőség: A 17 hüvelykes kijelző 1280x1024 pixel felbontással rendelkezik, így éles és részletgazdag képet kínál mindennapi használat során. A kontrasztarány és a színmegjelenítés optimális, így akár munkához, akár szórakozáshoz is ideális.
Sokoldalú Csatlakozási Lehetőségek: A monitor USB, DVI és VGA csatlakozókkal van felszerelve, így könnyen összekötheted más eszközeiddel. A DVI és VGA bemenetek révén kompatibilitást biztosít különböző eszközökkel és gépekkel.
Széles Betekintési Szög: A monitor IPS technológiával van ellátva, ami széles betekintési szöget eredményez. Ez azt jelenti, hogy a kép minősége és színek kevésbé változnak, akkor is, ha nem közvetlenül előtte ülsz.
Környezetvédelem: A Dell törekszik a környezetbarát megoldásokra, és a monitor energiatakarékos üzemmódban is működik, csökkentve ezzel az energiafogyasztást.

A Dell 1708FP 17 hüvelykes USB/DVI/VGA monitor a minőségi képminőség, a sokoldalú csatlakozási lehetőségek és a kényelmes használat tökéletes kombinációját kínálja. Legyen szó munkáról vagy szórakozásról, ez a monitor kielégíti minden igényt. Fedezd fel a Dell megbízhatóságát és minőségét, és vásárold meg ezt a remek monitor élményt a www.nanipc.hu webshopból!





Tovább
Tulajdonságok
Termék: Monitorok
 
Feladás dátuma: 2024.09.11
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Dell 1708FP 17/USB/DVI/VGA monitor" című hirdetést látja. (fent)