Betöltés...

Nagyképű profi Laptop :) HP EliteBook 850 G3 i7-6500u/8DDR4/512SSD/FHD/15,6" Windows 10/11

Ár: 94.998 Ft

Kiváló Teljesítmény és Kényelem Mindenki Számára A HP EliteBook 850 G3 laptop az Intel i7-6500u processzorral és 8GB RAM-mal biztosítja a zökkenőmentes működést minden feladathoz, legyen szó irodai munkáról, tanulásról, vagy otthoni szórakozásról. A 15,6"-os Full HD kijelző nem tükröződik, így különösen alkalmas idősebbek számára, akik értékelik a nagy, kontrasztos képet. A 512GB SSD gyors rendszerindítást és adatátvitelt biztosít, növelve a hatékonyságot. A laptop választhatóan Windows 10 vagy 11 operációs rendszerrel érkezik, előtelepítve népszerű programokkal, mint a Chrome, WinRAR, VLC, és akár Microsoft Office is, hogy azonnal munkára fogható legyen. Bővítési lehetőségekkel is rendelhető, beleértve a RAM és SSD kapacitás növelését.


Széleskörű Felhasználási Lehetőségek



Irodai munka: Hatékonyan kezeli a dokumentumokat, táblázatokat, és más üzleti alkalmazásokat.
Oktatás: Ideális diákoknak és tanároknak online tanuláshoz és jegyzeteléshez.
Otthoni használat: Tökéletes internetezéshez, e-mailezéshez, filmnézéshez, és alapvető játékok futtatásához.
Idősebbek számára: A nagy, matt kijelző és a megbízható működés kényelmes és könnyen kezelhető megoldást nyújt az idősebb felhasználók számára is.


Tartósság és Megbízhatóság A HP EliteBook széria híres a tartós kialakításáról, amely hosszú távú használatra készült. A laptop megbízható teljesítménye és a HP garancia biztosítja, hogy hosszú éveken át hű társ legyen a mindennapokban.


NaniPC.hu Előnyei A NaniPC.hu-nál vásárolva élvezheti az ingyenes szállítást, a termékgaranciát, és az azonnali használatra kész állapotot az előre telepített operációs rendszerrel és programokkal. Ma rendeli, holnap már használhatja is. NaniPC... csak kapcsold be és használd!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.09.05
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Nagyképű profi Laptop :) HP EliteBook 850 G3 i7-6500u/8DDR4/512SSD/FHD/15,6" Windows 10/11 " című hirdetést látja. (fent)