Betöltés...

Lenovo ThinkPad T14 i7-10610U/32DDR4/512SSD Laptop

Ár: 199.998 Ft




Kiváló Teljesítmény és Megbízhatóság A Lenovo ThinkPad T14 laptop a hatékony Intel i7 processzorral és  DDR4 RAM-mal biztosítja a zökkenőmentes működést a legigényesebb feladatokhoz is. Az SSD gyors adatátvitelt és rendszerindítást biztosít, így jelentősen növeli a produktivitást. A laptop strapabíró kialakítása és a ThinkPad sorozatra jellemző megbízhatóság garantálja a hosszú élettartamot, akár üzleti, akár személyes használatra szánják. A laptop választhatóan Windows 10 vagy 11 operációs rendszerrel érkezik, előtelepítve, hogy azonnal munkára fogható legyen.


Széleskörű Felhasználási Lehetőségek



Irodai munka: Az Intel i7 processzor és a  RAM zökkenőmentes működést biztosít a dokumentumkezeléshez, táblázatkezeléshez, és egyéb irodai alkalmazásokhoz.
Oktatás: Kiváló választás diákok és tanárok számára online tanuláshoz, kutatáshoz és jegyzeteléshez.
Otthoni használat: Tökéletes mindennapi feladatokhoz, mint az internetezés, e-mailezés, multimédiás szórakozás, beleértve a filmnézést és alapvető játékokat.
Üzleti utazás: Kompakt és könnyű kialakítása ideális útitárs, miközben a strapabíró konstrukciója biztosítja a tartósságot.


Bővítési Lehetőségek A Lenovo ThinkPad T14 laptop tovább bővíthető RAM-mal és SSD-vel, hogy megfeleljen a jövőbeni teljesítményigényeknek.


Tartósság és Megbízhatóság A ThinkPad széria híres a tartós kialakításáról, amely hosszú távú használatra készült. A laptop ellenáll a mindennapi kopásnak, így hosszú éveken át hű társa marad.


NaniPC.hu Előnyei A NaniPC.hu-nál vásárolva élvezheti az ingyenes szállítást, a termékgaranciát, és az azonnali használatra kész állapotot az előre telepített operációs rendszer révén. NaniPC... csak kapcsold be és használd!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.09.05
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) " Lenovo ThinkPad T14 i7-10610U/32DDR4/512SSD Laptop" című hirdetést látja. (fent)