Betöltés...

Panasonic CF-SZ6 Intel Core i7-7500U/8GB DDR4/256/FHD Masszív laptop

Ár: 99.998 Ft

Könnyű, de Masszív Teljesítmény A Panasonic CF-SZ6 laptop az Intel Core i7 processzorral és DDR4 RAM-mal biztosítja a megfelelő teljesítményt a mindennapi feladatokhoz, legyen szó irodai munkáról vagy otthoni felhasználásról. Az SSD gyors adatátvitelt biztosít, míg a Full HD kijelző éles képet ad, amely ideális a munka és szórakozás egyaránt. A laptop masszív kialakítása különösen hasznos azok számára, akik gyakran úton vannak, és tartós, megbízható eszközt igényelnek.


Széleskörű Felhasználási Lehetőségek



Irodai munka: Az Intel i7 processzor és DDR4 RAM elegendő teljesítményt nyújt a mindennapi irodai feladatok elvégzéséhez.
Utazás: Kompakt és könnyű kialakításának köszönhetően könnyedén hordozható, ugyanakkor masszív, ellenáll a kisebb ütéseknek és rázkódásoknak.
Otthoni használat: Ideális választás internetezéshez, e-mailezéshez, multimédiás szórakozáshoz.


Bővítési Lehetőségek A laptop RAM és SSD bővítési lehetőségekkel is rendelkezik, hogy megfeleljen a növekvő igényeknek.


Tartósság és Megbízhatóság A Panasonic CF-SZ6 sorozat híres a strapabíró és hosszú élettartamú kialakításáról, amely biztosítja, hogy a laptop a legnehezebb körülmények között is helytálljon.


NaniPC.hu Előnyei A NaniPC.hu-nál vásárolva élvezheti az ingyenes szállítást, a termékgaranciát, és az azonnali használatra kész állapotot. NaniPC... csak kapcsold be és használd!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.09.04
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Panasonic CF-SZ6 Intel Core i7-7500U/8GB DDR4/256/FHD Masszív laptop" című hirdetést látja. (fent)