Betöltés...

Mindigcsúcs formában Tervező/Gamer DELL Precision 7710 i7-6920HQ/32GB/512SSD/Nvidia M4000M/17,3"/FHD Workstation Laptop

Ár: 239.998 Ft

Óriási teljesítmény 17” hüvelyken megjelenítve.

A világ legnagyobb teljesítményű 17 hüvelykes mobil munkaállomása Intel® processzorokkal és  UltraSharp  kijelzővel. ​Elsőrangú dizájn Elsőrangú teljesítmény!


Hihetetlen kialakítás:

Az újratervezett ház prémium minőségű anyagokból készül, UltraSharp  kijelző pedig bámulatos részletgazdagsággal jeleníti meg munkáját.  


Extrém processzorok:

Neki nincs túl nagy feladat. A Precision 17 7710 sorozatú mobil munkaállomás 6. generációs Intel® Core™ i5 és i7HQ processzorai kompromisszummentes számítási teljesítményt nyújtanak.


Nagy teljesítményű grafikus rendszer:

A profi szintű NVIDIA Quadro® grafikus kártyák és a 4 GB GDDR5 beépített memória (HM:16GB)  lépést tartanak az igényes 3D-s renderelési és más, nagy grafikus teljesítményt igénylő feladatokkal.  


Maximális megbízhatóság:

A professzionális szoftveralkalmazásokkal tesztelt, optimalizált és minősített munkaállomáshoz az iparág leggyorsabb problémamegoldását nyújtó támogatási opciók választhatók.


Hűvösen teljesít

A forradalmian új hűtőrendszer laptopoktól soha nem látott szintre emeli a teljesítményt és a kényelmet.


A folyamatosan fenntartott magas órajelnek köszönhetően még a grafikus rendszerrel és processzorral szemben legigényesebb alkalmazások is jobban futnak.


Nagy tárolókapacitás nagy munkákhoz

A félvezető-alapú PCIe NVMe adattárolók sebességével és megbízhatóságával könnyedén tárolhatja, továbbíthatja és érheti el a bonyolult 3D-s, multimédiás és videoprojektfájlokat. A rendszer akár 3 TB tárolókapacitásig bővíthető, hogy ipari méretű tárhely állhasson a rendelkezésére. Innovatív, strapabíró kivitel


Erős anyagok:

Az újratervezett ház megfelelt a MIL-STD 810G szabvány szerinti teszteken, ami a tartósság és megbízhatóság garanciája bármilyen munkahelyen. 


Mobilitásra újratervezve:

Az elődnél vékonyabb és könnyebb kialakításnak köszönhetően mobil munkaállomását könnyebben hordozhatja és szállíthatja útközben.  


A különböző alkalmazások eltérő rendszerkövetelményeket támasztanak. Hagyja, hogy a Dell Precision Optimizer a rendszerbeállítások automatikus módosításával kiiktassa a találgatást a beállítások testreszabásából.


A Precision munkaállomáshoz ingyenesen járó, SCCM központosított felügyeletet használó Dell Precision Optimizer automatikusan finomhangolja a munkaállomását, így az a legnépszerűbb, független szoftvergyártóktól származó alkalmazásokat a lehető leggyorsabban futtatja, ezzel is növelve a termelékenységet.


A Dell Precision Optimizer valós idejű teljesítményjelentést generál a processzor, a tárolórendszer, a memória és a grafikus rendszer kihasználtságáról, valamint elemzés céljából rendszerjelentést tud küldeni az informatikai részlegnek.


  Ultra tartós felépítés és katonai minőségű specifikációk tesztelése

Az innovatív roll cage technológia tovább erősíti a notebook vázának és fedlapjának masszivitását (a fedlap szénszálból, az alsó rész pedig magnéziumból készült, így csak a tartósság növekszik, a készülék súlya nem).


A katonaiminőségű tesztelés célja a ThinkPad termékek tartósságának, szilárdságának és minőségének tesztelése nyolc tényező tükrében: magas nyomás, nedvesség, rezgés, magas hőmérséklet, hőhullám, alacsony nyomás (4570 m), alacsony hőmérséklet és por. .


Az üzleti használatra tervezés azt jelenti, hogy ez a hordozható számítógép kibírja az üzleti utazásokkal járó megpróbáltatásokat. Nem véletlen a újkori magas ár, mivel hosszú nagyon költséges a fejlesztésen és katonaiminősítésű teszteken (MIL) kel átmenni minden új modellnek


Ezen felül, megfelel a rázkódásra, porra, magasságra, hőmérsékletre és leesésre vonatkozó, szigorú katonai MIL szabvány tesztjén.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.09.04
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Mindigcsúcs formában Tervező/Gamer DELL Precision 7710 i7-6920HQ/32GB/512SSD/Nvidia M4000M/17,3"/FHD Workstation Laptop" című hirdetést látja. (fent)