Betöltés...

Strapabíró Dell E6540 i7-4800M/8GB/240SSD/FHD/15,6 Laptop

Ár: 99.998 Ft

A Dell Precision E6540 egy erős és strapabíró workstation laptop, amely kifejezetten a professzionális felhasználók számára készült. Itt vannak a fő jellemzői:




Processzor: Az Intel Core i7 processzorral rendelkezik, amely kiváló teljesítményt nyújt a nagy teljesítményű munkafolyamatokhoz és számítógépes tervezési feladatokhoz.


Memória: DDR3 RAM-ot tartalmaz, amely lehetővé teszi a többfeladatos munkavégzést és a nagy méretű projektek kezelését.


Tároló: Egy  SSD (szilárdtest meghajtó) található benne, amely gyors adatátvitelt és rövid indítási időt biztosít.


Kijelző: A laptop egy 15,6 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, amely részletgazdag és éles képet nyújt.


Grafikus kártya: A Dell Precision sorozat híres erős grafikus teljesítményéről. Ez a laptop kiválóan alkalmas tervezőmunkához és 3D-s grafikai feladatokhoz.


Hordozhatóság: Bár a laptop erős és strapabíró, nem rendelkezik a legvékonyabb vagy legkönnyebb kialakítással, de még mindig hordozható.


Operációs rendszer: A laptop Windows operációs rendszerrel érkezik, amely könnyű használni és számos alkalmazást támogat.


Billentyűzet: A Dell laptopok híresek a kényelmes és precíz billentyűzetükről, amelyekkel könnyen és hatékonyan dolgozhatsz.


Biztonság: Az üzleti felhasználók számára fontos a biztonság, és a Dell Precision E6540 számos biztonsági funkciót kínál, például TPM chipet és ujjlenyomat-olvasót.


Csatlakoztathatóság: A laptop számos csatlakozóval rendelkezik, beleértve a USB portokat, a HDMI-t és a kártyaolvasót.



A Dell Precision E6540 egy olyan laptop, amely megfelel azoknak a felhasználóknak, akik komoly munkát végeznek és megbízható és erős gépet keresnek. A grafikus teljesítménye különösen alkalmas tervezőmunkához és CAD alkalmazásokhoz. Az erős és strapabíró kialakítása pedig hosszú távú használatra tervezi.






Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.09.03
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Strapabíró Dell E6540 i7-4800M/8GB/240SSD/FHD/15,6 Laptop" című hirdetést látja. (fent)