Betöltés...

Mindig csúcs formában DELL Precision 7710 Xeon E3-1535M V5/32GB/512SSD/Nvidia M4000M 4GB/17,3"/FHD Workstation Laptop

Ár: 219.998 Ft

Kifinomult Teljesítmény, Tartósság és Sokoldalúság A DELL Precision 7710 munkaállomás laptop a Xeon E3-1535M V5 processzorral és 32GB RAM-mal garantálja a kiváló teljesítményt, legyen szó professzionális grafikai munkáról, mérnöki alkalmazásokról, vagy otthoni használatról. A 17,3" Full HD kijelző éles és tiszta képet biztosít, míg az Nvidia Quadro M4000M 4GB grafikus kártya lehetővé teszi a legkomplexebb tervezési, 3D modellezési, videószerkesztési, és játékos feladatok zökkenőmentes elvégzését.


A Precision sorozat híres a kivételes megbízhatóságáról, amelyet a duál hűtési rendszer, megerősített ház és acél zsanérok garantálnak. Ez a laptop nemcsak a professzionális felhasználók igényeit elégíti ki, hanem kiválóan alkalmas otthoni szórakozásra, beleértve a közepes és magas igényű játékokat is. A gép további SSD és RAM bővítéssel is rendelhető, hogy a jövőbeni igényeknek is megfeleljen.


Széleskörű Felhasználási Lehetőségek



Grafikai munka: Az Nvidia Quadro M4000M 4GB grafikus kártya és a Xeon processzor kombinációja tökéletes választás grafikai tervezéshez, 3D modellezéshez, videószerkesztéshez, és más vizuálisan intenzív feladatokhoz.
Mérnöki alkalmazások: Ideális mérnökök számára, akik CAD, CAM, és más mérnöki szoftvereket használnak.
Irodai munka: Az erős hardver biztosítja a zökkenőmentes működést a mindennapi irodai feladatokhoz, beleértve a dokumentumkezelést, táblázatkezelést, és más üzleti alkalmazásokat.
Játék: Kiváló választás játékosok számára, akik közepes és magas igényű játékokat szeretnének futtatni.
Otthoni használat: Ideális internetezéshez, multimédiás tartalmakhoz, szórakozáshoz és akár játékhoz is.


Bővítési Lehetőségek A DELL Precision 7710 könnyedén bővíthető további RAM-mal és SSD-vel, hogy megfeleljen a növekvő igényeknek, és biztosítsa a jövőbeni teljesítményt. A laptop Windows 10 vagy Windows 11 operációs rendszerrel és a választott programokkal előtelepítve is rendelhető.


Tartósság és Megbízhatóság A DELL Precision sorozat híres a strapabíró és megbízható kialakításáról, amely hosszú távú használatra készült. Ez a munkaállomás laptop kiválóan ellenáll a mindennapi kopásnak, és biztosítja a hosszú távú megbízhatóságot, köszönhetően a duál hűtési rendszernek, megerősített háznak és acél zsanéroknak.


NaniPC.hu Előnyei A NaniPC.hu-nál vásárolva élvezheti az ingyenes szállítást, a termékgaranciát, és az azonnali használatra kész állapotot az előre telepített operációs rendszer révén. NaniPC... csak kapcsold be és használd!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.09.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Mindig csúcs formában DELL Precision 7710 Xeon E3-1535M V5/32GB/512SSD/Nvidia M4000M 4GB/17,3"/FHD Workstation Laptop" című hirdetést látja. (fent)