Betöltés...

Sokoldalú Lenovo ThinkPad T440 i5-4300u/8/256SSD/14" Laptop

Ár: 69.998 Ft

Teljesítmény és Megbízhatóság A Lenovo ThinkPad T440 laptop az Intel i5-4300u processzorral és 8GB RAM-mal biztosítja a zökkenőmentes működést a mindennapi feladatokhoz. A 256GB SSD gyors rendszerindítást és adatátvitelt biztosít, amely fokozza a produktivitást. Az előre telepített Windows operációs rendszerrel a laptop azonnal készen áll a munkára, tanulásra és szórakozásra. Szükség esetén RAM és SSD bővítési lehetőséggel is rendelhető.


Széleskörű Felhasználási Lehetőségek



Irodai munka: Az Intel i5-4300u processzor és a 8GB RAM lehetővé teszi a zökkenőmentes dokumentumkezelést, táblázatkezelést és egyéb irodai alkalmazásokat.
Utazás: Kompakt méretének és könnyű súlyának köszönhetően a Lenovo ThinkPad T440 tökéletes útitárs üzleti útra vagy napi ingázásra.
Oktatás: Ideális diákok és tanárok számára online tanuláshoz, kutatáshoz és jegyzeteléshez.
Otthoni használat: Kiváló választás mindennapi feladatokhoz, mint az internetezés, e-mailezés, multimédiás szórakozás, beleértve a filmnézést és alapvető játékokat.


Bővítési Lehetőségek A Lenovo ThinkPad T440 laptop könnyedén bővíthető további RAM-mal és SSD-vel, hogy megfeleljen a növekvő igényeknek és biztosítsa a jövőbeni teljesítményt.


Tartósság és Megbízhatóság A ThinkPad széria híres a strapabíró és megbízható kialakításáról, amely hosszú távú használatra készült. Ez a laptop kiválóan ellenáll a mindennapi kopásnak, és biztosítja a hosszú távú megbízhatóságot.


NaniPC.hu Előnyei A NaniPC.hu-nál vásárolva élvezheti az ingyenes szállítást, a termékgaranciát, és az azonnali használatra kész állapotot az előre telepített operációs rendszer révén. NaniPC... csak kapcsold be és használd!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.09.01
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Sokoldalú Lenovo ThinkPad T440 i5-4300u/8/256SSD/14" Laptop" című hirdetést látja. (fent)