Betöltés...

Lenovo Thinkpad L512 i3-M370/4/128SSD/DVDRW/15,6" Laptop

Ár: 49.998 Ft

Teljesítmény és Megbízhatóság A Lenovo Thinkpad L512 laptop az Intel i3-M370 processzorral biztosítja a zökkenőmentes működést a mindennapi feladatokhoz. A SSD gyors rendszerindítást és adatátvitelt tesz lehetővé, míg a beépített DVDRW meghajtó további rugalmasságot biztosít adathordozók használatához. Az előre telepített Windows operációs rendszerrel a laptop azonnal készen áll a munkára, tanulásra és szórakozásra. Szükség esetén RAM és SSD bővítési lehetőséggel is rendelhető.


Széleskörű Felhasználási Lehetőségek



Irodai munka: Az Intel i3-M370 processzor és SSD zökkenőmentes dokumentumkezelést, táblázatkezelést és egyéb irodai alkalmazásokat tesz lehetővé.
Oktatás: Ideális választás diákok és tanárok számára online tanuláshoz, kutatáshoz és jegyzeteléshez.
Otthoni használat: Tökéletes mindennapi feladatokhoz, mint az internetezés, e-mailezés, multimédiás szórakozás, beleértve a filmnézést és alapvető alkalmazások futtatását. A laptop teljesítménye elegendő az alapvető mindennapi feladatok ellátására.
Idősebb felhasználók: A 15,6" nagyképernyő segíti a könnyebb olvashatóságot, míg a kamera és WiFi csatlakozási lehetőségek a kapcsolattartást biztosítják.


Bővítési Lehetőségek A Lenovo Thinkpad L512 laptop könnyedén bővíthető további RAM-mal és SSD-vel, hogy megfeleljen a növekvő igényeknek és biztosítsa a jövőbeni teljesítményt.


Tartósság és Megbízhatóság A ThinkPad széria híres a strapabíró és megbízható kialakításáról, amely hosszú távú használatra készült. Ez a laptop kiválóan ellenáll a mindennapi kopásnak és biztosítja a hosszú távú megbízhatóságot.


NaniPC.hu Előnyei A NaniPC.hu-nál vásárolva élvezheti az ingyenes szállítást, a termékgaranciát és az azonnali használatra kész állapotot az előre telepített operációs rendszer révén. NaniPC... csak kapcsold be és használd!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.09.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Lenovo Thinkpad L512 i3-M370/4/128SSD/DVDRW/15,6" Laptop" című hirdetést látja. (fent)