Betöltés...

Erőteljes Lenovo ThinkStation P320 Midi I7-7700/16/256SSD/DVD-RW Számítógép

Ár: 114.998 Ft

Kifinomult Teljesítmény és Bővítési Lehetőségek A Lenovo Thinkstation P320 Midi munkaállomás az Intel i7-7700 processzorral és 16GB RAM-mal biztosítja a magas szintű teljesítményt, amely szükséges a komolyabb irodai és kreatív feladatokhoz. A 256GB SSD gyors rendszerindítást és adatátvitelt biztosít, így növelve a hatékonyságot és a produktivitást. A beépített DVD-RW meghajtó lehetőséget ad adathordozók használatára és kezelésére. Az előre telepített Windows 10 Prof operációs rendszerrel a számítógép azonnal készen áll a munkára, tanulásra és szórakozásra. Szükség esetén RAM, SSD és 3D videókártya bővítési lehetőségek biztosítják, hogy a gép igény szerint fejleszthető legyen.


Széleskörű Felhasználási Lehetőségek



Irodai munka: Az Intel i7-7700 processzor és a 16GB RAM lehetővé teszi a zökkenőmentes dokumentumkezelést, táblázatkezelést és egyéb irodai alkalmazásokat.
Oktatás: Ideális választás diákok és tanárok számára online tanuláshoz, kutatáshoz és jegyzeteléshez.
Grafikai munka: Kiváló választás grafikai tervezéshez, videószerkesztéshez, és más kreatív alkalmazásokhoz, ahol nagy teljesítményre van szükség.
Otthoni használat: Kiváló választás mindennapi feladatokhoz, mint az internetezés, e-mailezés, multimédiás szórakozás, beleértve a filmnézést és alapvető játékokat.


Bővítési Lehetőségek A Lenovo Thinkstation P320 Midi munkaállomás könnyedén bővíthető további RAM-mal, SSD-vel, és 3D videókártyával, hogy megfeleljen a növekvő igényeknek és biztosítsa a jövőbeni teljesítményt.


Tartósság és Megbízhatóság A Thinkstation sorozat híres a strapabíró és megbízható kialakításáról, amely hosszú távú használatra készült. Ez a munkaállomás kiválóan ellenáll a mindennapi kopásnak és biztosítja a hosszú távú megbízhatóságot.


NaniPC.hu Előnyei A NaniPC.hu-nál vásárolva élvezheti az ingyenes szállítást, a termékgaranciát és az azonnali használatra kész állapotot az előre telepített operációs rendszer révén. NaniPC... csak kapcsold be és használd!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: PC konfiguráció (komplett)
 
Feladás dátuma: 2024.08.29
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Erőteljes Lenovo ThinkStation P320 Midi I7-7700/16/256SSD/DVD-RW Számítógép" című hirdetést látja. (fent)