Betöltés...

LENOVO Ideapad laptop töltő adapter - 65W (20V 3.25A csatlakozó átmérő: 5,5mm/2,5mm) - UTÁNGYÁRTOTT

Ár: 9.998 Ft






Kompatibilitás és Teljesítmény: Az utángyártott LENOVO Ideapad laptop töltő adapter kompatibilis a legtöbb LENOVO Ideapad laptop modellel, így könnyedén megtalálhatod a hozzá illőt. A 65W teljesítmény és 20V/3.25A kimenet biztosítja, hogy eszközöd gyorsan és hatékonyan töltődjön, akár otthon, akár útközben.


Kialakítás és Hordozhatóság: Kompakt és könnyű kialakításának köszönhetően az adapter könnyen elfér a laptop táskádban vagy hátizsákodban, így utazáshoz is ideális. A tartós anyaghasználat hosszú távú megbízhatóságot kínál.


Biztonság és Megbízhatóság: Az adapter beépített túláram-, túlfeszültség- és rövidzárlat-védelemmel rendelkezik, amely védelmet nyújt a túltöltődés és az elektromos problémák ellen. Így biztonságos használatot garantál minden körülmények között.


Plug & Play: Az adapter könnyen csatlakoztatható és azonnal használható, nem igényel különleges telepítést vagy beállításokat. Ideális választás pótlásra vagy tartalék adapterként.


Garancia és Támogatás: Minden utángyártott LENOVO Ideapad laptop töltő adapterre korlátozott garanciát biztosítunk, így biztos lehetsz abban, hogy befektetésed hosszú távon is megéri.





Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kábelek, csatlakozók
 
Feladás dátuma: 2024.08.28
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) " LENOVO Ideapad laptop töltő adapter - 65W (20V 3.25A csatlakozó átmérő: 5,5mm/2,5mm) - UTÁNGYÁRTOTT" című hirdetést látja. (fent)