Betöltés...

Nagyképű óriás HP ProBook 470 G2 i5-4210u/8/240SSD/DVD/RadeonR5/17,3" Laptop

Ár: 109.998 Ft

HP Laptop ProBook 470 G2 egy robosztus és megbízható laptop, amely alkalmas mind üzleti, mind személyes felhasználásra.

Az alábbiakban részletesen bemutatjuk az egyes alkatrészeket és azok előnyeit: Processzor: Az Intel Core i5-4210u processzor rendkívül hatékony és energiatakarékos, így hosszú üzemidőt biztosít.


A processzor négy maggal rendelkezik, és akár 2,7 GHz-es órajelen is működhet, ami elég teljesítményt biztosít az általános feladatokhoz.


Memória

memória elegendő a többfeladatos munkához és a nagyobb fájlok kezeléséhez.


A memória bővíthető akár 16 GB-ig is, amely tovább növeli a laptop teljesítményét.


Tároló

A SSD gyorsabb és megbízhatóbb adattárolást biztosít, mint a hagyományos merevlemezek. Az SSD segítségével a laptop gyorsabban indul és alkalmazásokat is gyorsabban tölthet be. A DVD-író pedig lehetővé teszi, hogy adatokat írjunk CD-kre és DVD-kre.


Kijelző

 Az 17,3 hüvelykes kijelző nagy felbontású (1600x900) képet biztosít, amely élénk színeket és éles részleteket eredményez. A matt kijelzővédelem csökkenti a káprázást és tükröződést, így kényelmesebbé teszi a munkát.


Grafikus kártya

Az AMD Radeon R5 grafikus kártya kiváló minőségű képalkotást biztosít és támogatja a videószerkesztést, valamint a játékokat is.


A laptop további előnye, hogy rendelkezik WiFi-vel, Bluetooth-kapcsolattal és Ethernet-csatlakozással is. Az operációs rendszer előre telepítve érkezik, így azonnal használható.


Az Izmos Óriás HP Laptop ProBook 470 G2 alkalmas mind az üzleti, mind a személyes felhasználásra, és számos előnyös funkciót kínál, amelyeket a felhasználók értékelni fognak.


 Adat- és eszközvédelem.  

Biztonságban tudhatja a bizalmas adatokat biztonságban az olyan átfogó biztonsági szolgáltatásokkal, mint a HP Client Security, 4 a HP BIOS-védelem, 5 valamint a beágyazott TPM Ismertető A HP Client Security gondoskodik az adatai, eszköze és személyes adatai védelméről. 5 A HP BIOS-védelem5 automatikus helyreállítási funkciója katasztrófahelyzet esetén visszaállítja a BIOS másolatát a merevlemez egy partíciójáról.


A TPM 1.2 hardveralapú titkosítási kulcsokkal biztosítja a kritikus fontosságú adatok védelmét. A 115 000 órás tesztelésen áteső ProBook a legnagyobb igénybevétel mellett is megbízható teljesítményt nyújt, így mindig számíthat rá.


A cseppálló billentyűzetben elhelyezett vékony Mylar védőfólia-réteggel megóvhatja az érzékeny elektronikát és a fontos alkatrészeit.


Használja a legújabb processzortechnológiát, válasszon a 4. generációs Intel® Core  i* processzorok közül. A HP ProBook 470 átkapcsolható grafikus rendszereket támogató3 opcionális AMD különálló grafikus vezérlője  kiemelkedő vizuális teljesítményt nyújt az opcionális FHD  kijelzőkön. Minden eddiginél gyorsabb és megbízhatóbb vezeték nélküli kapcsolat – opcionális 5G Wi-Fi támogatással.


A világon szinte bárhol dolgozhat az opcionális Qualcomm® Gobi 4G LTE8 gyors, megbízató és biztonságos vezeték nélküli kapcsolataival, és utazás közben elkerülheti a fizetős Wi-Fi hozzáférési pontok plusz költségeit az üzleti igényeihez szabott adatforgalmi előfizetésekkel.  


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.08.27
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Nagyképű óriás HP ProBook 470 G2 i5-4210u/8/240SSD/DVD/RadeonR5/17,3" Laptop" című hirdetést látja. (fent)