Betöltés...

Rampage SMX-G38 Claw gamer egér

Ár: 8.998 Ft



Teljesítmény és Pontosság: A Rampage SMX-G38 gamer egérrel a teljesítmény és a pontosság sosem marad háttérbe. Az állítható DPI funkcióval  minden játékos megtalálhatja a számára ideális érzékenységet, legyen szó gyors reakciókat igénylő FPS játékokról vagy precíz manőverezést kívánó stratégiai játékokról.

Dizájn és Kényelem: Ergonomikus kialakítása és a kézre simuló forma biztosítja a hosszú távú kényelmet és csökkenti a fáradtságot intenzív játékmenetek során. A Rampage SMX-G38 tökéletes társa lehet hosszú játékmaratonokon, biztosítva, hogy a játékos teljesítménye ne csökkenjen az idő előrehaladtával.

RGB Háttérvilágítás: A dinamikus RGB háttérvilágítás nem csak lenyűgöző vizuális effektust kínál, de lehetővé teszi a játékosok számára, hogy személyre szabhassák egerüket, összhangba hozva azt gaming setupjuk többi elemével. A különböző világítási módok közül választhat, hogy még inkább kiemelkedjen a játék során.

Tartósság és Megbízhatóság: A Rampage SMX-G38 magas minőségű anyagokból készült, így garantálja a tartósságot és ellenáll a mindennapi használatból eredő kopásnak. A megbízható mikrokapcsolók több millió kattintást képesek elviselni, biztosítva az egér hosszú élettartamát.

Következtetés: A Rampage SMX-G38 gamer egér ideális választás azok számára, akik nem hajlandók kompromisszumokat kötni a teljesítmény, a kényelem és a stílus terén. Legyen szó bármilyen műfajú játékról, ez az egér képes támogatni a játékosokat a győzelem felé vezető úton. Az ingyenes szállítás és garancia, valamint a "Csak csatlakoztass és játssz... NaniPC" készenléti állapot csak fokozza a vásárlási élményt. | NaniPC



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.08.23
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Rampage SMX-G38 Claw gamer egér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: