Betöltés...

Megbízható teljesítmény DELL E5440 i5-4210u/8GB/128SSD/DVD/14" Laptop

Ár: 64.998 Ft

A DELL E5440 egy megbízható és teljesítménycentrikus laptop, amely jó választás lehet azoknak, akik szuper áron szeretnének hozzáférni egy hatékony munkaeszközhöz. Íme néhány főbb jellemzője:




Erős teljesítmény: A laptopot egy Intel Core i5 processzor hajtja, amely erős teljesítményt nyújt a mindennapi feladatokhoz és az irodai munkához. A DDR3 RAM segít a többfeladatos munkavégzésben.


Gyors tárolás: Az  SSD (szilárdtest meghajtó) gyors adatelérést és rendszerindítást biztosít, ami lehetővé teszi a hatékony munkavégzést és az adatok gyors elérését.


14 hüvelykes kijelző: A 14 hüvelykes kijelző kényelmes méretű és megfelelő felbontással rendelkezik a munkavégzéshez.


DVD meghajtó: A laptopban beépített DVD meghajtó található, amely lehetővé teszi a DVD-k lejátszását és írását.


Kényelmes billentyűzet: A DELL laptopok híresek a kényelmes és precíz billentyűzetükről, ami lehetővé teszi a hatékony gépelést.


Üzleti funkciók: Az üzleti felhasználók számára fontosak az olyan funkciók, mint az ujjlenyomat-olvasó és a TPM chip az adatok védelme érdekében.



A DELL E5440 egy jó ár-érték arányú laptop, amely kiváló választás lehet azoknak, akiknek szükségük van egy megbízható munkaeszközre az irodai feladatokhoz és a mindennapi használathoz. Az erős teljesítmény és a gyors tárolás segít hatékonyan dolgozni, míg a kényelmes billentyűzet és az üzleti funkciók további előnyöket kínálnak a felhasználóknak.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.09.22
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Megbízható teljesítmény DELL E5440 i5-4210u/8GB/128SSD/DVD/14" Laptop" című hirdetést látja. (fent)