Betöltés...

Titan Diamond i9-11900KF/32DDR4/512NVME SSD/4060Ti 8GB Gamer PC +Windows 11/10 Pro

Ár: 442.998 Ft






















Optimalizált Teljesítmény és Grafika A Titan Diamond i9 gamer PC az Intel i9 processzorral és DDR4 RAM-mal garantálja a gyors és hatékony működést. A z SSD gyors rendszerindítást és adatátvitelt biztosít, míg az RTX 4060Ti 8GB grafikus kártya lehetővé teszi a kiváló grafikai élményt és a sima játékélményt. Az előre telepített Windows 10 Prof operációs rendszerrel a számítógép készen áll a munkára, tanulásra, szórakozásra és magas szintű játékok futtatására.


Széleskörű Felhasználási Lehetőségek



Játék: Az RTX 4060Ti 8GB grafikus kártya és az i9 processzor kombinációja lehetővé teszi a legújabb játékok futtatását magas grafikai beállításokkal, így biztosítva a kiváló játékélményt.
Irodai munka: Az erős hardver lehetővé teszi a zökkenőmentes dokumentumkezelést, táblázatkezelést és egyéb irodai alkalmazásokat.
Oktatás: Diákok és tanárok számára ideális eszköz az online tanuláshoz, kutatáshoz és jegyzeteléshez.
Otthoni használat: Kiváló választás mindennapi feladatokhoz, mint az internetezés, e-mailezés, multimédiás szórakozás, beleértve a filmnézést és alapvető játékokat. A teljesítménye elegendő alacsonyabb és középszintű játékok futtatásához is, de 3D videókártya bővítés választásával magasabb szintű játékok is futtathatók.


Bővítési Lehetőségek A Titan Diamond számítógép könnyedén bővíthető további SSD-vel, RAM-mal és 3D videókártyával, hogy megfeleljen a növekvő igényeknek és biztosítsa a jövőbeni teljesítményt.


Tartósság és Megbízhatóság A Titan Diamond masszív felépítése hosszú távú használatra készült, ellenállva a mindennapi kopásnak és használatnak. A számítógép megbízhatósága és tartóssága garantálja, hogy hosszú éveken át hű társa lesz.


NaniPC.hu Előnyei A NaniPC.hu-nál vásárolva élvezheti az ingyenes szállítást, a termékgaranciát és az azonnali használatra kész állapotot az előre telepített operációs rendszer révén. NaniPC... csak kapcsold be és használd!



Tovább
Tulajdonságok
Állapota: Új
Termék: PC konfiguráció (komplett)
 
Feladás dátuma: 2024.08.11
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Titan Diamond i9-11900KF/32DDR4/512NVME SSD/4060Ti 8GB Gamer PC +Windows 11/10 Pro" című hirdetést látja. (fent)