Betöltés...

Fujitsu Esprimo P558 PC i3-9100/8DDR4/256SSD Windows 11 Számítógép

Ár: 89.998 Ft

Optimalizált Teljesítmény A Fujitsu Esprimo P558 asztali számítógép az Intel i3-9100 processzorral és 8GB RAM-mal biztosítja a gyors és hatékony működést. A 240GB SSD gyors rendszerindítást és adatátvitelt tesz lehetővé, növelve a produktivitást. Az előre telepített Windows 11 operációs rendszerrel a számítógép készen áll a munkára, tanulásra, szórakozásra és bizonyos játékok futtatására.


Széleskörű Felhasználási Lehetőségek



Irodai munka: Az Intel i3-9100 processzor és a 8GB RAM lehetővé teszi a zökkenőmentes dokumentumkezelést, táblázatkezelést és egyéb irodai alkalmazásokat.
Oktatás: Ideális választás diákok és tanárok számára online tanuláshoz, kutatáshoz és jegyzeteléshez.
Otthoni használat: Tökéletes mindennapi feladatokhoz, mint az internetezés, e-mailezés, multimédiás szórakozás, beleértve a filmnézést és alapvető játékokat. 
Játék: A teljesítménye elegendő alacsonyabb és közép szintű játékok futtatásához is, de 3D vga bővítés választásával magasabb szintű játékok is futtathatók, így szabadidős tevékenységek is élvezetesek lehetnek.


Bővítési Lehetőségek A Fujitsu Esprimo P558 számítógép könnyedén bővíthető további SSD-vel, RAM-mal és 3D videókártyával, hogy megfeleljen a növekvő igényeknek és biztosítsa a jövőbeni teljesítményt.


Tartósság és Megbízhatóság A Fujitsu Esprimo P558 masszív felépítése hosszú távú használatra készült, ellenállva a mindennapi terhelésnek és használatnak. A számítógép megbízhatósága és tartóssága garantálja, hogy hosszú éveken át hű társa lesz.


NaniPC.hu Előnyei A NaniPC.hu-nál vásárolva élvezheti az ingyenes szállítást, a termékgaranciát és az azonnali használatra kész állapotot az előre telepített operációs rendszer révén. NaniPC... csak kapcsold be és használd!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: PC konfiguráció (komplett)
 
Feladás dátuma: 2024.08.08
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Fujitsu Esprimo P558 PC i3-9100/8DDR4/256SSD Windows 11 Számítógép" című hirdetést látja. (fent)