Betöltés...

Starter 4D i5-6400/16/480/GTX1650 4GB Gamer PC

Ár: 192.998 Ft

Professzionális Gaming Teljesítmény A Starter 4D i5 gamer PC az Intel i5 processzorral és DDR4 RAM-mal biztosítja a szükséges teljesítményt a legigényesebb játékokhoz is. AZ SSD gyors rendszerindítást és adatátvitelt biztosít, míg a GTX1650 4GB grafikus kártya lehetővé teszi a kiváló grafikai élményt és a sima játékélményt.


Széleskörű Felhasználási Lehetőségek



Játék: A GTX1650 grafikus kártya és a nagy teljesítményű processzor kombinációja lehetővé teszi a legújabb játékok futtatását magas grafikai beállításokkal.
Irodai munka: Az i5 processzor és a DDR4 RAM kiválóan alkalmas irodai alkalmazásokhoz, dokumentumkezeléshez és táblázatkezeléshez.
Otthoni használat: Kiváló választás mindennapi feladatokhoz, mint az internetezés, e-mailezés és multimédiás szórakozás, beleértve a filmnézést és alapvető játékokat.


Tartósság és Megbízhatóság A Starter 4D i5 masszív felépítése biztosítja a hosszú távú használatot, ellenállva a mindennapi kopásnak és használatnak. A számítógép megbízhatósága és tartóssága garantálja, hogy hosszú éveken át hű társa lesz.


NaniPC.hu Előnyei A NaniPC.hu-nál vásárolva élvezheti az ingyenes szállítást, a termékgaranciát, és a készülék azonnali használatba vételét az előre telepített operációs rendszer révén. NaniPC... csak kapcsold be és használd!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: PC konfiguráció (komplett)
 
Feladás dátuma: 2024.08.04
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Starter 4D i5-6400/16/480/GTX1650 4GB Gamer PC" című hirdetést látja. (fent)