Betöltés...

A Z-faktor hajtómű HP ZBook 15 i7-4800MQ/8DDR4/240SSD/Nvidia/15,6" Workstation Laptop

Ár: 104.998 Ft

Professzionális Teljesítmény A HP ZBook 15 munkaállomás az Intel i7-MQ processzorral és  DDR4 RAM-mal biztosítja a szükséges teljesítményt a legigényesebb feladatokhoz is. Az SSD gyors rendszerindítást és adatátvitelt biztosít, míg az Nvidia grafikus kártya lehetővé teszi a komplex grafikai munkák zökkenőmentes végrehajtását.


Széleskörű Felhasználási Lehetőségek



Grafikai tervezés: Az erőteljes grafikus kártya és a nagy teljesítményű processzor kombinációja lehetővé teszi a komplex grafikai munkák zökkenőmentes végrehajtását.
Irodai munka: A nagy teljesítményű hardver és a 15,6 hüvelykes kijelző ideális dokumentumkezeléshez, táblázatkezeléshez és prezentációkhoz.
Otthoni használat: Kiváló választás mindennapi feladatokhoz, mint az internetezés, e-mailezés és multimédiás szórakozás, beleértve a filmnézést és alapvető játékokat.


Tartósság és Megbízhatóság A HP ZBook 15 masszív felépítése biztosítja a hosszú távú használatot, ellenállva a mindennapi kopásnak és használatnak. A laptop megbízhatósága és tartóssága garantálja, hogy hosszú éveken át hű társa lesz.


NaniPC.hu Előnyei A NaniPC.hu-nál vásárolva élvezheti az ingyenes szállítást, a termékgaranciát és a készülék azonnali használatba vételét az előre telepített Windows operációs rendszer révén. NaniPC... csak kapcsold be és használd!






Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.07.25
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "A Z-faktor hajtómű HP ZBook 15 i7-4800MQ/8DDR4/240SSD/Nvidia/15,6" Workstation Laptop" című hirdetést látja. (fent)