Betöltés...

Érintőképernyős HP ProBook X360 11 N4200/4/128SSD/11,6 4 in 1 Tablet Laptop

Ár: 49.998 Ft




Sokoldalúság és Kényelem A HP ProBook X360 11 egy rendkívül sokoldalú eszköz, amely 4 az 1-ben kialakításának köszönhetően könnyedén vált a táblagép, laptop, sátor és állvány mód között. Az Intel N4200 processzor és a 4GB RAM zökkenőmentes működést biztosít a mindennapi feladatokhoz, legyen szó tanulásról, munkáról vagy szórakozásról. A 128GB SSD gyors adatátvitelt és rendszerindítást tesz lehetővé, növelve a hatékonyságot.


Mobilitás és Tartósság Az 11,6 hüvelykes érintőképernyő éles és tiszta képet nyújt, amely ideális mindennapi használatra. A könnyű és kompakt kialakítás miatt a laptop könnyen hordozható, így bárhol és bármikor produktív maradhat. A masszív felépítés biztosítja a hosszú távú megbízhatóságot és tartósságot, így bármilyen környezetben megállja a helyét.


Széleskörű Felhasználási Lehetőségek



Oktatás: Az X360 11 tökéletes választás diákok és tanárok számára az online tanuláshoz, kutatáshoz és jegyzeteléshez. Az érintőképernyő és a különböző üzemmódok megkönnyítik a tanulási folyamatot.
Üzleti munka: Az erőteljes hardver és a 4 az 1-ben kialakítás kiválóan alkalmas irodai alkalmazásokhoz, prezentációkhoz és üzleti találkozókhoz.
Otthoni használat: Kiváló választás mindennapi feladatokhoz, mint az internetezés, e-mailezés és multimédiás szórakozás. Az érintőképernyő és a különböző üzemmódok lehetővé teszik a kényelmes használatot otthon is.
Utazás: Könnyű és hordozható kialakítása miatt a laptop ideális társ utazás közben, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a teljesítmény terén.


Biztonság és Megbízhatóság A HP ProBook X360 11 számos biztonsági funkcióval rendelkezik, beleértve a titkosított adattárolást, amelyek megvédik a személyes és üzleti adatait.


NaniPC.hu Előnyei A NaniPC.hu-nál vásárolva élvezheti az ingyenes szállítást, a termékgaranciát és a készülék azonnali használatba vételét az előre telepített Windows operációs rendszer révén. NaniPC... csak kapcsold be és használd!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.07.22
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Érintőképernyős HP ProBook X360 11 N4200/4/128SSD/11,6 4 in 1 Tablet Laptop" című hirdetést látja. (fent)