Betöltés...

DELL UltraSharp 2001FP monitor S-Video/VGA/DVI-D/USB/20"

Ár: 19.998 Ft

Megbízhatóság és Kiváló Képminőség A DELL UltraSharp 2001FP egy 20,1 hüvelykes monitor, amely éles és tiszta képet biztosít. A monitor VGA, DVI és USB csatlakozókkal rendelkezik, így széleskörű csatlakoztathatóságot biztosít különböző eszközökhöz. Az IPS technológia széles látószöget és kiváló színvisszaadást biztosít, amely különösen fontos a grafikai tervezésnél és fotószerkesztésnél.


Széleskörű Felhasználási Lehetőségek



Irodai munka: A nagy felbontású kijelző és a széles látószög ideális dokumentumkezeléshez, táblázatkezeléshez és prezentációkhoz.
Otthoni használat: Kiváló monitor internetezéshez, videók szerkesztésére és könnyű játékok futtatására, a nagy felbontású és színhelyes kijelző lenyűgöző vizuális élményt nyújt.


Ergonomikus Kialakítás A monitor ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a magasság, dőlésszög és forgatás állítását, így mindig megtalálhatja a legkényelmesebb nézési pozíciót. Ez csökkenti a hosszabb használat során fellépő fáradtságot, és növeli a produktivitást.


Tartósság és Megbízhatóság A DELL UltraSharp 2001FP monitor kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú távú megbízhatóságot és tartósságot biztosít. A Dell híres a prémium termékeiről, így biztos lehet benne, hogy egy megbízható és tartós monitort kap.


NaniPC.hu Előnyei A NaniPC.hu-nál vásárolva ingyenes szállítást, termékgaranciát és azonnali használatra kész állapotot biztosítunk. NaniPC... csak kapcsold be és használd!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Monitorok
 
Feladás dátuma: 2024.07.20
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "DELL UltraSharp 2001FP monitor S-Video/VGA/DVI-D/USB/20"" című hirdetést látja. (fent)