Betöltés...

Csatlakozások királya Dell UltraSharp U2410 LED LCD monitor RGB/DVI-Dx2/VGA/DP/USB/HDMI 24"

Ár: 29.998 Ft

Prémium Képminőség A Dell UltraSharp U2410 monitor 24 hüvelykes LED LCD kijelzője Full HD (1920x1200) felbontással rendelkezik, amely éles és tiszta képet biztosít. Az IPS technológia széles látószöget és kiváló színpontosságot kínál, amely különösen fontos a grafikai tervezésnél és fotószerkesztésnél. A monitor gyárilag kalibrált színekkel érkezik, így a legpontosabb színvisszaadást biztosítja.


Széleskörű Csatlakozási Lehetőségek A Dell UltraSharp U2410 monitor számos csatlakozási lehetőséggel rendelkezik, beleértve a DVI, VGA, DisplayPort, HDMI és USB portokat. Ez a sokoldalúság lehetővé teszi a különböző eszközök egyszerű csatlakoztatását, biztosítva a maximális kompatibilitást és rugalmasságot. Az USB portok lehetővé teszik a perifériák egyszerű csatlakoztatását, így könnyedén csatlakoztathatja a billentyűzetet, egeret vagy egyéb USB eszközt.


Ergonomikus Kialakítás A monitor ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a magasság, dőlésszög és forgatás állítását, így mindig megtalálhatja a legkényelmesebb nézési pozíciót. Ez csökkenti a hosszabb használat során fellépő fáradtságot, és növeli a produktivitást.


Széleskörű Felhasználási Lehetőségek



Grafikai tervezés: Az IPS technológia és a gyári színkalibráció révén pontos színmegjelenítést biztosít, ideális grafikai tervezők és fotószerkesztők számára.
Irodai munka: A nagy felbontású kijelző és a széles látószög ideális dokumentumkezeléshez, táblázatkezeléshez és prezentációkhoz.
Otthoni használat: Kiváló monitor filmek nézésére, videók szerkesztésére és könnyű játékok futtatására, a nagy felbontású és színhelyes kijelző lenyűgöző vizuális élményt nyújt.


Tartósság és Megbízhatóság A Dell UltraSharp U2410 monitor kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú távú megbízhatóságot és tartósságot biztosít. A Dell híres a prémium termékeiről, így biztos lehet benne, hogy egy megbízható és tartós monitort kap.


NaniPC.hu Előnyei A NaniPC.hu-nál vásárolva ingyenes szállítást, termékgaranciát és azonnali használatra kész állapotot biztosítunk. NaniPC... csak kapcsold be és használd!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Monitorok
 
Feladás dátuma: 2024.07.20
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Csatlakozások királya Dell UltraSharp U2410 LED LCD monitor RGB/DVI-Dx2/VGA/DP/USB/HDMI 24"" című hirdetést látja. (fent)