Betöltés...

Könnyű Csatlakoztatás PHILIPS 170B2 DVI/VGA 17" Monitor

Ár: 9.998 Ft

A Philips 170B egy 17 hüvelykes monitor, amely könnyű csatlakoztathatósággal rendelkezik, így kiváló választás lehet a különböző eszközökkel történő használathoz. Itt van egy rövid leírás a monitor főbb jellemzőiről:

Kijelző méret és felbontás: A 17 hüvelykes kijelző a kompakt méretű monitorok közé tartozik, és ideális lehet olyan helyeken, ahol a hely korlátozott. A monitor 4:3 képarányú és XGA felbontással (1280 x 1024 képpont) rendelkezik, ami megfelelő részletességet biztosít a napi munkához.

Kijelzőtechnológia: A Philips monitorok híresek a jó minőségű kijelzőtechnológiáról. Ez a modell egy LCD panelt használ, amely kiváló képminőséget és színhűséget biztosít.

Csatlakozók: A monitor többféle csatlakozási lehetőséget kínál, például DVI, VGA  csatlakozókat. 

Állíthatóság: A monitor állítható talpazattal rendelkezik, ami lehetővé teszi a magasság és a dőlésszög beállítását. Bár a monitor kisebb méretű, a beállíthatóság növeli a kényelmet és a használhatóságot.

Képminőség és színek: A Philips 170B monitor kiváló képminőséget és éles képeket kínál. A színek élesek és a kontrasztos képek garantáltak, ami ideális lehet például irodai alkalmazásokhoz.

Energiahatékonyság: Az energiahatékony működés csökkenti az energiafogyasztást és a környezeti terhelést.

A Philips 170B egy könnyen csatlakoztatható monitor, amely ideális lehet olyan helyeken, ahol a hely korlátozott, vagy olyan felhasználóknak, akiknek szükségük van egyszerű, mégis megbízható monitorra. A sokoldalú csatlakozási lehetőségek és a kiváló minőségű kijelző kényelmet és hatékonyságot biztosít.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Monitorok
 
Feladás dátuma: 2024.07.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Könnyű Csatlakoztatás PHILIPS 170B2 DVI/VGA 17" Monitor" című hirdetést látja. (fent)