Betöltés...

Tervező/Grafikai Laptop HP Zbook 17 G2 i7-4810MQ/32/512SSD/NVIDIA K3100M/FHD/17,3" Workstation Laptop

Ár: 144.998 Ft

Az HP ZBook 17 G2 egy kiemelkedő teljesítményű munkaállomás laptop, amely kifejezetten tervezőknek és grafikus szakembereknek készült. Az alábbiakban részletesen bemutatom ennek a laptopnak a főbb jellemzőit és előnyeit:




Processzor: Az Intel Core i7 processzora hihetetlenül erős és megbízható, ideális a grafikai tervezéshez és más CPU-igényes feladatokhoz.


Memória:  DDR3 RAM-ot kínál, ami elegendő erőt és kapacitást biztosít a nagy méretű fájlok kezeléséhez és a multitaskinghoz.


Tárhely: Egy SSD-vel rendelkezik, amely gyors adatelérést és tárolást kínál a projektjeihez és médiafájljaihoz.


Kijelző: A hatalmas, 17,3 hüvelykes kijelző rendkívül magas felbontást és színhűséget nyújt, így tökéletesen alkalmas a grafikai tervezéshez és videószerkesztéshez.


Grafikus teljesítmény: Az NVIDIA grafikus kártya hozzájárul a kiváló grafikus teljesítményhez, ami fontos a grafikai tervezőknek és videószerkesztőknek.


Billentyűzet és érintőpad: Kényelmes és precíz billentyűzetet és érintőpadot kínál a hatékony munkához.


Hordozhatóság: Bár a laptop nem a legkönnyebb, de hordozható, így a tervezőknek lehetőségük van munkahelyükről munkahelyre vagy ügyfélhez szállítani.


Operációs rendszer: Az operációs rendszer választható, így eldöntheti, hogy melyik rendszert szeretné telepíteni.



Az HP ZBook 17 G2 tökéletes választás lehet, ha nagy teljesítményű laptopot keres tervezéshez és grafikai munkákhoz. A kiváló hardver és a nagy kijelző biztosítja, hogy hatékonyan dolgozhasson a projektjein és kiemelkedő minőségű munkát hozzon létre.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.07.19
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Tervező/Grafikai Laptop HP Zbook 17 G2 i7-4810MQ/32/512SSD/NVIDIA K3100M/FHD/17,3" Workstation Laptop" című hirdetést látja. (fent)