Betöltés...

A mindennapokara Dell E5590 i7-8650U/16GB DDR4/256/FHD/15,6 Laptop

Ár: 179.998 Ft




A Dell E5590 egy megbízható laptop, amely alkalmas a mindennapi feladatokhoz és munkához. Íme néhány főbb jellemzője:




Processzor és memória: A laptopot egy Intel Core i7 processzor hajtja, ami elegendő teljesítményt nyújt a mindennapi feladatokhoz, például internetezéshez, e-mail küldéshez és irodai munkához. A DDR4 RAM segít a többfeladatos munkavégzésben.


Tárolás: Az SSD (szilárdtest meghajtó) gyors adatelérést és rendszerindítást biztosít, ami lehetővé teszi a gyors és hatékony munkavégzést.


Kijelző: A laptop 15,6 hüvelykes Full HD (FHD) kijelzővel rendelkezik, ami éles és részletgazdag képeket nyújt. Az integrált Intel  grafikus kártya alkalmas könnyű grafikai munkákhoz és videómegtekintéshez.


Operációs rendszer: A laptop már előre telepített Windows 10 operációs rendszerrel érkezik, így azonnal használható.


Hordozhatóság: Bár a laptop  nagy mérete miatt nem a legkompaktabb, mégis könnyen hordozható és alkalmas munkához és szórakozáshoz egyaránt.


Üzleti funkciók: A Dell laptopok híresek az üzleti funkcióikról, mint például az ujjlenyomat-olvasó és a TPM chip az adatok védelme érdekében.



A Dell E5590 egy olyan laptop, amely kiváló választás lehet a mindennapi feladatokhoz és az irodai munkához. Az erős teljesítmény és a gyors tárolás lehetővé teszi a hatékony munkavégzést, míg a Full HD kijelző és az integrált grafikus kártya alkalmas szórakozásra és könnyű grafikai munkákhoz is. Az üzleti funkciók pedig további előnyöket kínálnak az üzleti felhasználóknak.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.07.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "A mindennapokara Dell E5590 i7-8650U/16GB DDR4/256/FHD/15,6 Laptop" című hirdetést látja. (fent)