Betöltés...

Megbízhatóság HP ProBook 650 i3-4000M/8GB/256SSD/15,6"-os Laptop

Ár: 64.998 Ft

Megbízhatóság és Teljesítmény A HP ProBook 650 az Intel i3 processzorral és DDR3 RAM-mal zökkenőmentes működést biztosít a mindennapi feladatokhoz. Az SSD gyors rendszerindítást és adatátvitelt tesz lehetővé, növelve a produktivitást és hatékonyságot. A 15,6 hüvelykes kijelző nagy felületet kínál, amely ideális többfeladatos munkavégzéshez és multimédiás tartalmak megtekintéséhez.


Széleskörű Felhasználási Lehetőségek



Irodai munka: A ProBook 650 erőteljes hardverével és nagy kijelzőjével kiválóan alkalmas irodai alkalmazásokhoz, dokumentumkezeléshez és prezentációkhoz.
Oktatás: Diákok és tanárok számára ideális eszköz az online tanuláshoz, kutatáshoz és jegyzeteléshez, biztosítva a gyors és hatékony munkavégzést.
Otthoni használat: Kiváló választás mindennapi feladatokhoz, mint az internetezés, e-mailezés és multimédiás szórakozás, beleértve a filmnézést és alapvető játékokat.


Tartósság és Megbízhatóság A HP ProBook 650 masszív felépítése biztosítja a hosszú távú használatot, ellenállva a mindennapi kopásnak és használatnak. A laptop megbízhatósága és tartóssága garantálja, hogy hosszú éveken át hű társa lesz.


NaniPC.hu Előnyei A NaniPC.hu-nál vásárolva élvezheti az ingyenes szállítást, a termékgaranciát, és a készülék azonnali használatba vételét az előre telepített Windows operációs rendszer révén. NaniPC... csak kapcsold be és használd!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.07.19
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Megbízhatóság HP ProBook 650 i3-4000M/8GB/256SSD/15,6"-os Laptop" című hirdetést látja. (fent)