Betöltés...

Profi Dell E5540 i5-4200U/16GB/240SSD/15,6/Office 2021 40cm Képátlós Laptop

Ár: 84.998 Ft

A Dell E5540 Laptop egy professzionális laptop, amely ideális választás lehet mindenki számára, függetlenül attól, hogy fiatal vagy idősebb korosztályhoz tartozik-e. Az előnyei közé tartozik az érintőképernyős kijelző, a gyors i5 processzor, a nagy DDR3 RAM és a gyors  SSD, amelyek garantálják a zökkenőmentes működést.

A funkció különösen előnyös lehet az idősebb korosztály számára, akiknek lehet nehézségeik vannak az egér vagy a touchpad használatával. A kijelző egyszerű és intuitív használatot tesz lehetővé, ami nagyobb kényelmet és hatékonyságot biztosít a mindennapi feladatok elvégzése során. A Dell E5540 Laptop további előnye az egyszerű bővíthetőség. 

A számítógép további előnye, hogy azonnal használatra kész, előtelepített operációs rendszerrel érkezik, és a vásárlók ingyenes szállítást és garanciát kaphatnak. A Dell E5540 Laptop megvásárolható a nanipc.hu oldalon kedvező áron. Összefoglalva, a Dell E5540 Laptop egy kiváló választás lehet mindenki számára, akiknek fontos a megbízhatóság, a nagy teljesítmény és az intuitív használat.

Kiváló felügyelhetőség Távolról felügyelheti és frissítheti laptopjait az opcionális, következő generációs Intel® vPro™ technológia segítségével. Frissítés egyszer és mindenhol – a Dell egyedülálló Intel® vPro™ távoli BIOS-felügyeleti és merevlemez-törlési bővítményéivel ez akkor is lehetséges, amikor a rendszerek ki vannak kapcsolva. Időt és fáradságot takaríthat meg a Dell automatikus eszközeivel és segédprogramjaival, amelyek segítenek a rendszerek telepítésében, figyelésében és frissítésében.

A proaktív, a kártevők elleni védelemhez valós idejű megoldást biztosító Dell Data Protection | Protected Workspace felismeri a fejlett fenyegetéseket és a nulladik napos támadásokat, és megvéd ellenük.  Megbízható teljesítmény Végezze mindennapi teendőit ultraalacsony feszültségű Intel® Core™ processzorokkal. Az opcionális Latitude E-sorozatú dokkolási megoldásokkal, a Dell díjnyertes monitoraival, valamint a Dell billentyűzetekkel és egerekkel a laptopot dokkolva teljes értékű asztali gépes élményben lehet része.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.07.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Profi Dell E5540 i5-4200U/16GB/240SSD/15,6/Office 2021 40cm Képátlós Laptop" című hirdetést látja. (fent)