Betöltés...

Megbízható útitárs HP ELITEBOOK 830 G5 I5-8350U/8GB/256NVME/FHD/13,3" Laptop

Ár: 109.998 Ft

Az HP EliteBook 830 G5 egy magasan teljesítő üzleti laptop, amely kiváló minőségű és erőteljes hardverrel rendelkezik. Itt vannak a fő jellemzői:




Processzor: Az Intel Core i5 processzorral rendelkezik, amely kiváló teljesítményt nyújt az üzleti felhasználók számára.


Memória:DDR4 RAM-ot tartalmaz, amely lehetővé teszi a többfeladatos munkavégzést és a zökkenőmentes alkalmazások futtatását.


Tároló: Egy NVMe SSD (szilárdtest meghajtó) található benne, amely gyors adatátvitelt és rövid indítási időt biztosít.


Kijelző: A laptop egy FHD (Full HD) kijelzővel rendelkezik, amely éles és részletgazdag képet biztosít.


Hordozhatóság: Az EliteBook 830 G5 vékony és könnyű kialakítással rendelkezik, így könnyen magaddal viheted bárhová.


Operációs rendszer: A laptop Windows operációs rendszerrel érkezik, amely könnyű használni és számos alkalmazást támogat.


Billentyűzet: Az HP EliteBook sorozat híres a kiváló minőségű billentyűzetéről, amely kényelmes és precíz gépelést tesz lehetővé.


Biztonság: Az üzleti felhasználók számára fontos a biztonság, és az EliteBook 830 G5 számos biztonsági funkciót kínál, például ujjlenyomat-olvasót és TPM chipet.


Csatlakoztathatóság: A laptop számos csatlakozóval rendelkezik, beleértve a USB portokat, a HDMI-t és a kártyaolvasót.



Az HP EliteBook 830 G5 ideális választás azoknak, akiknek megbízható és teljesítményorientált laptopra van szükségük az üzleti tevékenységhez vagy akár a mindennapi felhasználáshoz. A nagyképernyős FHD kijelző és a kiváló minőségű billentyűzet tovább fokozza a használati élményt.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.07.18
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Megbízható útitárs HP ELITEBOOK 830 G5 I5-8350U/8GB/256NVME/FHD/13,3" Laptop" című hirdetést látja. (fent)