Betöltés...

Leértékelve Lenovo ThinkVision L190XC VGA/DVI-D/USB/19" monitor

Ár: 11.998 Ft




Az Lenovo ThinkVision L190XC monitor a kényelmes és produktív munkavégzés záloga, melyet most a NaniPC.hu kínál Önnek. Ezzel a készülékkel a Lenovo a kiváló képminőséget és a felhasználóbarát design-t egyesíti, hogy maximalizálja digitális élményét.

Kiváló Képminőség és Rugalmas Csatlakoztathatóság A Lenovo ThinkVision L190XC 19 colos kijelzője ideális méretet kínál minden felhasználó számára, legyen szó otthoni vagy irodai környezetről. A VGA és DVI-D portok biztosítják a könnyű csatlakoztathatóságot a legtöbb számítógéphez, míg az integrált USB portok kényelmes hozzáférést nyújtanak külső eszközök, mint például billentyűzetek és egerek számára.

Ideális Választás Minden Felhasználó Számára Akár irodai dokumentumokkal dolgozik, akár az online tanulás eszközét keresi, vagy egyszerűen csak élvezni szeretné kedvenc multimédiás tartalmait, a ThinkVision L190XC minden igényt kielégít. A monitor tiszta és éles képe garantálja, hogy minden tartalom a lehető legjobb minőségben jelenjen meg.

Ergonómia és Kényelem Az állítható állvány lehetővé teszi a monitor magasságának és dőlésszögének beállítását, így a hosszú munkanapok során is megőrizheti a kényelmét és megelőzheti a nyak- és szemfáradtságot.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Monitorok
 
Feladás dátuma: 2024.07.18
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Leértékelve Lenovo ThinkVision L190XC VGA/DVI-D/USB/19" monitor" című hirdetést látja. (fent)