Betöltés...

Zöld technológia Fujitsu Esprimo P558 PC i3-9100/8DDR4/240SSD

Ár: 89.998 Ft

A Fujitsu Esprimo P558 egy asztali számítógép, amely zöld technológiát és megbízható teljesítményt kínál. Íme néhány főbb jellemzője:




Processzor: A gépet egy Intel Core i3 processzor hajtja, ami megfelelő teljesítményt nyújt az irodai feladatokhoz és a mindennapos munkavégzéshez.


Memória: A gépben  DDR4 RAM található, ami lehetővé teszi a hatékony munkavégzést és a többfeladatos alkalmazások futtatását. A memória bővíthető, ha szükséges.


Tárolás: Az SSD (szilárdtest meghajtó) gyors adatelérést és rendszerindítást biztosít, míg a  merevlemez lehetőséget nyújt nagyobb adatmennyiségek tárolására. Az SSD segít minimalizálni az adatvesztés kockázatát.


Zöld technológia: A Fujitsu Esprimo sorozatot energiahatékony tervezéssel készítik, ami segít csökkenteni az üzemeltetési költségeket és a környezeti terhelést. Energiamegtakarítást és hosszabb élettartamot biztosít.


Grafikus teljesítmény: Az integrált grafikus vezérlő megfelelő grafikus képességeket biztosít az irodai feladatokhoz és a böngészéshez.


Csatlakozások: A gép számos csatlakozóval rendelkezik, például USB-portokkal, Ethernet-csatlakozóval, és hangcsatlakozókkal, ami lehetővé teszi a különböző eszközök és perifériák csatlakoztatását.



A Fujitsu Esprimo P558 egy megbízható és energiahatékony asztali számítógép, amely ideális választás lehet az irodai környezetekbe. Az SSD tároló gyorsítja a rendszerindítást és az alkalmazások betöltését, miközben a hagyományos merevlemez lehetőséget nyújt nagyobb adatmennyiségek tárolására. A zöld technológia segít csökkenteni az energiafogyasztást és a környezeti terhelést, ami fontos szempont lehet vállalati környezetben.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: PC konfiguráció (komplett)
 
Feladás dátuma: 2024.07.17
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Zöld technológia Fujitsu Esprimo P558 PC i3-9100/8DDR4/240SSD" című hirdetést látja. (fent)