Betöltés...

✅AKCIÓ❗ Még Többre képes HP Folio 9470m i7-3687u/8GB/256SSD/14" Laptop

Ár: 48.998 Ft

Elegancia és Teljesítmény A HP Folio 9470m ultrabook ötvözi az eleganciát és a teljesítményt. Az Intel i7-3687U processzor és a 8GB RAM zökkenőmentes működést biztosít a mindennapi feladatokhoz, legyen szó irodai munkáról, multimédiás feladatokról vagy multitaskingról. A 256GB SSD gyors adatátvitelt és rendszerindítást tesz lehetővé, növelve a produktivitást.

Mobilitás és Tartósság A 14 hüvelykes kijelző éles és tiszta képet nyújt, amely ideális mindennapi használatra. Az ultrabook könnyű és vékony kialakítása miatt könnyen hordozható, így bárhol és bármikor produktív maradhat. A hosszú akkumulátor-élettartam biztosítja, hogy egész nap használhatja a laptopot töltés nélkül.

Széleskörű Felhasználási Lehetőségek


Üzleti munka: Az erőteljes hardver és megbízhatóság miatt kiválóan alkalmas irodai alkalmazásokhoz, dokumentumkezeléshez és prezentációkhoz.
Oktatás: A diákok és tanárok számára ideális eszköz az online tanuláshoz, kutatáshoz és jegyzeteléshez.
Otthoni használat: Kiváló választás mindennapi feladatokhoz, mint az internetezés, e-mailezés, és multimédiás szórakozás.
Utazás: Könnyű és hordozható kialakítása miatt bárhová magával viheti, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a teljesítmény terén.


Biztonság és Megbízhatóság A HP Folio 9470m számos biztonsági funkcióval van felszerelve, beleértve a biometrikus azonosítást és a titkosított adattárolást, amelyek megvédik a személyes és üzleti adatait.


NaniPC.hu Előnyei A NaniPC.hu-nál vásárolva élvezheti az ingyenes szállítást, a termékgaranciát, és a készülék azonnali használatba vételét az előre telepített Windows operációs rendszer révén. NaniPC... csak kapcsold be és használd!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.07.17
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "✅AKCIÓ❗ Még Többre képes HP Folio 9470m i7-3687u/8GB/256SSD/14" Laptop" című hirdetést látja. (fent)