Betöltés...

Fujitsu Esprimo P956 i5-6600/8/240SSD+1TB HDD

Ár: 75.998 Ft

Erőteljes Teljesítmény és Megbízhatóság A Fujitsu Esprimo P956 az Intel i5 processzorral és DDR4 RAM-mal erőteljes teljesítményt nyújt a mindennapi feladatokhoz. Az SSD gyors rendszerindítást és adatfeldolgozást biztosít, míg az 1TB HDD bőséges tárhelyet kínál nagyobb fájlok, multimédiás tartalmak és egyéb adatok tárolására.


Széleskörű Felhasználási Lehetőségek



Irodai munka: Az Esprimo P956 erőteljes hardverével és nagy tárhelyével kiválóan alkalmas irodai alkalmazásokhoz, dokumentumkezeléshez és adatfeldolgozáshoz.
Oktatás: Diákok és tanárok számára ideális eszköz az oktatási célokra, beleértve a kutatást, projektmunkát és távoktatást.
Otthoni használat: Kiváló választás mindennapi feladatokhoz, mint az internetezés, e-mailezés és multimédiás szórakozás, beleértve a filmnézést és zenehallgatást.


Tartósság és Megbízhatóság A Fujitsu Esprimo P956 masszív felépítése biztosítja a hosszú távú használatot, ellenállva a mindennapi kopásnak és használatnak. A számítógép megbízhatósága és tartóssága garantálja, hogy hosszú éveken át hű társa lesz.


NaniPC.hu Előnyei A NaniPC.hu-nál vásárolva élvezheti az ingyenes szállítást, a termékgaranciát, és a készülék azonnali használatba vételét az előre telepített Windows operációs rendszer révén. NaniPC... csak kapcsold be és használd!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: PC konfiguráció (komplett)
 
Feladás dátuma: 2024.07.17
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) " Fujitsu Esprimo P956 i5-6600/8/240SSD+1TB HDD" című hirdetést látja. (fent)