Betöltés...

Karcsú és biztonságos Terra 1529H I5-4210M/8/256/15,5 Laptop

Ár: 74.998 Ft

Teljesítmény és Sebesség: A Terra 1529H laptop egy Intel Core i5 processzorral van felszerelve, ami gyors és hatékony működést tesz lehetővé. Az DDR3 RAM gondoskodik a zökkenőmentes multitaskingról, míg a  SSD gyors adatátvitelt és indítást biztosít. Akár munkáról, akár játékról van szó, ez a konfiguráció minden igényt kielégít.

Kijelző és Dizájn: A 15,5 colos kijelző tiszta és élénk képeket jelenít meg, legyen szó filmnézésről vagy dokumentumok szerkesztéséről. A laptop karcsú és könnyen hordozható kialakítása lehetővé teszi, hogy bárhol dolgozhasson, anélkül, hogy a teljesítmény rovására menne.

Biztonság és Kompatibilitás: Biztonsági funkciói révén a Terra 1529H laptop megóvja adatait a nem kívánt hozzáférésektől. 

Testreszabhatóság és Bővíthetőség: Az alapkonfiguráció további RAM és SSD bővítési lehetőséget kínál, így a laptop könnyedén igazodik a felhasználó egyedi igényeihez. VGA bővítési lehetőség nincs, mivel ez egy laptop, de a PC felhasználók számára ez a lehetőség elérhető.

Következtetés: A Terra 1529H laptop tökéletes választás azok számára, akik egy megbízható, gyors és biztonságos eszközt keresnek mindennapi használathoz. Legyen szó munkáról, tanulásról vagy szórakozásról, ez a laptop minden szituációban megállja a helyét. Az ingyenes szállítás, a garancia és a "Csak kapcsold be és használd... NaniPC" készenléti állapot tovább emeli a felhasználói élményt. | NaniPC



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.07.16
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Karcsú és biztonságos Terra 1529H I5-4210M/8/256/15,5 Laptop" című hirdetést látja. (fent)