Betöltés...

Kamerás Hangszórós Keret nélküli HP EliteDisplay E243M IPS LED 23" Monitor FHD/VGA/DP/HDMI/USB/CAM

Ár: 36.998 Ft

Kiváló Képminőség és Videókonferencia Képességek A HP EliteDisplay E243M 23,8 hüvelykes IPS LED monitor Full HD (1920x1080) felbontása éles és részletgazdag képet nyújt, amely ideális irodai munkákhoz, grafikai tervezéshez és multimédiás szórakozáshoz. Az IPS technológia széles látószöget és pontos színvisszaadást biztosít, így a monitor minden szögből tökéletes képet nyújt. A beépített kamera, mikrofon és hangszórók révén ez a monitor ideális választás videókonferenciákhoz és online megbeszélésekhez.


Modern és Elegáns Kialakítás A keret nélküli dizájn elegáns és modern megjelenést kölcsönöz a monitornak, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen munkahelyi vagy otthoni környezetbe. Az állítható magasságú, dönthető és forgatható állvány lehetővé teszi a legkényelmesebb nézési pozíció beállítását, csökkentve a hosszabb használat során fellépő fáradtságot.


Széleskörű Csatlakozási Lehetőségek A HP EliteDisplay E243M monitor számos csatlakozási lehetőséggel rendelkezik, beleértve a VGA, DisplayPort, HDMI és USB portokat. Ezek a csatlakozók biztosítják a különböző eszközök egyszerű és gyors csatlakoztatását, legyen szó számítógépről, laptopról vagy más multimédiás eszközről.


Felhasználási Területek



Üzleti Felhasználás: Az integrált kamera, mikrofon és hangszórók révén ideális videókonferenciákhoz és online megbeszélésekhez.
Oktatás: Kiváló választás online tanuláshoz, virtuális előadásokhoz és prezentációkhoz.
Otthoni Szórakozás: A nagy felbontású kijelző és a kiváló hangminőség tökéletes élményt nyújt filmnézéshez, videók szerkesztéséhez és internetezéshez.


Ergonomikus és Kényelmes A monitor liftes talpának köszönhetően magassága könnyen emelhető és süllyeszthető, valamint forgatható, így mindig a legkényelmesebb pozícióban használható, csökkentve a hosszabb távú használat során fellépő nyaki és hátfájdalmakat.


NaniPC.hu Előnyei A NaniPC.hu-nál vásárolva élvezheti az ingyenes szállítást, a megbízható termékgaranciát, és a készülék azonnali használatba vételét az előre telepített Windows operációs rendszer révén. NaniPC... csak kapcsold be és használd!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.10.04
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Kamerás Hangszórós Keret nélküli HP EliteDisplay E243M IPS LED 23" Monitor FHD/VGA/DP/HDMI/USB/CAM" című hirdetést látja. (fent)