Betöltés...

RADEON ASUS ROG Strix RX560 V2 4GB GDDR5 videokártya

Ár: 59.000 Ft

Túlszárnyalni a versenytársakat

A játékhoz optimalizált ROG Strix RX 560 grafikus kártyán olyan exkluzív ASUS-technológiák találhatók, mint a DirectCU II vagy a szabadalmaztatott lapátformájú ventilátorok, amelyek ezek akár 30%-kal hűvösebb és háromszor halkabb működést tesznek lehetővé, vagy az iparági különlegesség Auto-Extreme technológia, amely a kiemelkedő minőség és legmagasabb fokú megbízhatóság garanciája. Az Aura RGB megvilágítás lehetővé teszi a játékrendszer személyre szabását. A ROG Strix RX 560-et emellett a felszerelték az intuitív teljesítményhangolást nyújtó GPU Tweak II, valamint a játékmenetek élő közvetítését lehetővé tevő XSplit Gamecaster eszközzel is.

Szuper játék és csendes mérkőzés

DirectCU II technológia a grafikus processzorra irányított kontakt hőcsövekkel
30%-kal hűvösebb és 3x csendesebb teljesítmény

Az exkluzív DirectCU II hűtési technológia direct-GPU érintkezésű hőcsövei több hőt vonnak el a grafikus processzortól, és túlszárnyalják a referencia konstrukciókat, mivel a játékteljesítményt akár 30%-kal hűvösebben szolgáltatják.

Szabadalmaztatott lapátforma
Maximális légáramlás, 105%-kal több légnyomás

A szabadalmaztatott lapátformájú ventilátorok maximális légáramlást és 105%-kal nagyobb statikus nyomást biztosítanak a hűtőbordánál, miközben a referenciakártyához képest akár háromszor halkabban működnek.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Videókártya
 
Feladás dátuma: 2024.07.04
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "RADEON ASUS ROG Strix RX560 V2 4GB GDDR5 videokártya" című hirdetést látja. (fent)