Betöltés...

Erő és Stílus HP ProBook 645 G4 Ryzen 7 PRO 2700U/16GB/256SSD/Radeon Vega 10 /14" Laptop

Ár: 99.998 Ft

Lenyűgöző Teljesítmény és Kényelem egyben: HP 645 G4 ProBook Laptop

Veled az Úton is!

Vásárlói Kedvenc - Kényelem és Teljesítmény Egyszerre

Fedezd fel a HP 645 G4 ProBook laptop kifinomultságát és erejét! Ebben a laptopban mindent megtalálsz, amire szükséged van a hatékony munkához és szórakozáshoz.

Impozáns Kijelző: Munka és Szórakozás Egyszerre

Az 14"-os kijelző tiszta és élénk képet nyújt, így minden részletet élesen láthatsz. Legyen szó munkáról vagy szórakozásról, a HP 645 G4 ProBook mindig ragyogó képet biztosít.

Erőteljes Teljesítmény: Hatékony és Gyors

Az AMD Ryzen 7 PRO  processzor a legigényesebb feladatokat is könnyedén teljesíti. Legyen szó munkáról vagy játékról, ez a laptop mindig magas teljesítményt nyújt.

Gyors és Kényelmes Tárolás: SSD

A SSD merevlemez gondoskodik arról, hogy fontos fájljaid mindig gyorsan és könnyen elérhetőek legyenek. Az SSD technológia a gép gyorsaságát és hatékonyságát tovább fokozza.

Radeon Vega 10 Grafika: Élvezd a Részletgazdag Képeket

A Radeon Vega 10 grafikus kártya lehetővé teszi, hogy a legújabb játékokat és multimédiás tartalmakat is lenyűgöző részletgazdagsággal élvezhesd.

Kényelem és Biztonság: Ujjlenyomat-olvasó és TPM Chip

Az ujjlenyomat-olvasó és a TPM chip biztosítja, hogy adataid mindig biztonságban legyenek. A HP 645 G4 ProBook laptop a kényelmet és a védelmet is egyaránt szem előtt tartja.

Bővíthetőség a Te Igényeidhez: SSD és RAM Bővítés Választható

Ha több tárolókapacitásra van szükséged, ne aggódj! A laptopot SSD vagy RAM bővítéssel is kérheted, így mindig elég helyed lesz a fájlokhoz és alkalmazásokhoz.

Azonnali Használatkészen: Csak Kapcsold Be és Használd

Ne várj a beüzemeléssel! Az HP 645 G4 ProBook laptop azonnali használatkészen érkezik hozzád, előtelepítve és beállítva. Csak kapcsold be, és máris élvezheted a laptop előnyeit.

Garancia és Vásárlói Visszajelzések: Megbízhatóság és Elégedettség

Az ingyenes szállítás és a garancia biztosítékot ad a megbízhatóságra. Rengeteg pozitív vásárlói visszajelzés a minőséget és a elégedettséget erősíti meg.

NaniPC - Az Öröm a Kapcsolás Pillanatában

Ne csak üzleti felhasználóknak ajánljuk a HP 645 G4 ProBook laptopot! Hagyd, hogy az úton és otthon is kiváló teljesítményt és kényelmet nyújtson neked. Válaszd a NaniPC.hu webshopot, és szerezd be ezt a remek eszközt most!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.07.04
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Erő és Stílus HP ProBook 645 G4 Ryzen 7 PRO 2700U/16GB/256SSD/Radeon Vega 10 /14" Laptop" című hirdetést látja. (fent)