Betöltés...

Leértékelve! Aksi 0! Megbízhatóság és Teljesítmény Kedvező Áron: Lenovo T500 C2D T9400/4/500SSHD/15,4" Laptop

Ár: 34.998 Ft

A Lenovo T500  laptop egy olyan eszköz, amely tökéletes választás mindazok számára, akik megbízhatóságot és teljesítményt keresnek kedvező áron. A NaniPC.hu kínálatában megtalálható Lenovo T500 kiválóan alkalmas mindennapi használatra, üzleti feladatokra és könnyed szórakozásra is.

Teljesítmény és Hatékonyság

A Lenovo T500 szívében egy Intel Core 2 Duo  processzor dolgozik, amely elegendő teljesítményt nyújt a mindennapi feladatok gyors és hatékony elvégzéséhez. A  RAM lehetővé teszi a zökkenőmentes multitaskingot, így több alkalmazást is futtathat egyszerre anélkül, hogy a rendszer lassulna. Az  SSHD hibrid meghajtó pedig gyors adatelérést biztosít, miközben bőséges tárhelyet kínál minden fontos fájl és alkalmazás számára.


Kijelző és Grafika

A 15,4 hüvelykes kijelző kiváló képminőséget nyújt, amely ideális munkához és szórakozáshoz egyaránt. Akár irodai alkalmazásokat használ, akár filmet néz, a Lenovo T500 kijelzője mindig éles és tiszta képet biztosít. A grafikus feladatokat az integrált grafikus vezérlő látja el, amely elegendő teljesítményt nyújt a mindennapi grafikai igények kielégítéséhez.


Tartósság és Megbízhatóság

A Lenovo T500 a Lenovo híres ThinkPad sorozatának része, amelyet a tartósság és megbízhatóság jellemez. A masszív kialakítás és az ergonomikus billentyűzet kényelmes használatot biztosít hosszú távon is. A laptop emellett számos csatlakozási lehetőséggel rendelkezik, beleértve az USB portokat, VGA kimenetet és Ethernet csatlakozót, így könnyedén csatlakoztathatja kiegészítő eszközeit.


Exkluzív Szolgáltatások a NaniPC.hu-tól

A NaniPC.hu-n történő vásárlás során Ön élvezheti az ingyenes szállítás és garancia előnyeit, valamint az azonnali használatkészséget. Minden laptop előre telepített operációs rendszerrel és alapvető szoftverekkel érkezik, így Önnek csak be kell kapcsolnia, és máris használatra kész. Emellett a NaniPC.hu-nál lehetősége van bővítésekre is, például további RAM vagy SSD bővítésére, hogy a Lenovo T500 még jobban megfeleljen az Ön igényeinek.


Vásárlásra Fel!

Ne várjon tovább, rendelje meg a Lenovo T500 laptopot a NaniPC.hu oldalon, és élvezze a megbízhatóságot, teljesítményt és kényelmet, amelyet ez az eszköz nyújt.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.07.04
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Leértékelve! Aksi 0! Megbízhatóság és Teljesítmény Kedvező Áron: Lenovo T500 C2D T9400/4/500SSHD/15,4" Laptop" című hirdetést látja. (fent)