Betöltés...

Spigen Glas.TR EZ FIT védőfólia Tesla Model X 2022/Model S 2021 Blackhez

Ár: 51.699 Ft

Edzett üveg forradalmian új beépítési módszerrel – ha megijedt az edzett üveg használatának ettől a részétől, akkor a problémái megoldódtak! A rögzített üveget egy tökéletesen kivágott rögzítőkeret védi a táblagép előtt, melynek köszönhetően tökéletesen elhelyezhető a képernyőn. A gyártó olyan mértékben leegyszerűsítette a beépítési módot, hogy az minden felhasználó számára teljesen intuitív.A Glas.TR EZ Fit egy 0,58 mm vastag bevonat, amelyet 9H-on keményítettek meg a munka során. gyártási és keményedési folyamat. . Így még éles tárgyakkal, például kulcsokkal vagy késekkel való érintkezéskor is ellenáll a karcolásoknak. Az üveget oleofób és hidrofób réteg borítja, amely megakadályozza, hogy ujjlenyomatok vagy egyéb szennyeződések maradjanak a képernyőn. Kristályos és tökéletesen tükrözi a megjelenített színeket. Nem befolyásolja az érintésérzékenységet, és kivételesen sima, így élvezetessé teszi az ujjak végighúzását a képernyőn. Az üveget kifejezetten arra tervezték, hogy megvédje a képernyőt a karcolásoktól, és minimálisra csökkentse a képernyő sérülésének kockázatát egy váratlan leesés során.Nézze meg, milyen egyszerű: https://www.youtube .com/watch?v=SqhPSAi-Vjg&ab_channel=FlavourDesign%7CAauthorizedsklepSpigen* Az üveg/fólia csak a kijelző lapos részére van vágva, kiemelt szerkezettel, a gyártó által készített forma szerint. egy készülékmodell dat.
** A kijelzők éleinek különböző marása miatt a védőfólia/üveg képernyőre helyezése után finom légglónia jöhet létre a képernyő körül. Ez természetes helyzet, és magától a képernyőtől függ.TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ:
1) Tisztítsa meg alaposan és zsírtalanítsa a képernyő felületét, majd használjon száraz ruhát. fényesre polírozni.
2) Helyezze a keretet a lezáratlan üveggel a készülék elejére.
3) Távolítsa el a keretet és a védőfóliát. Szabaduljon meg a légbuborékoktól úgy, hogy mindent jól, körkörös mozdulatokkal több tíz másodpercig megnyom. Tegye ezt úgy, hogy a ragasztóréteg a lehető legszorosabban tapadjon a képernyőhöz.JELLEMZŐK:
- 100%-ban eredeti
- Az eredetibe csomagolva Csomagolás
- A szerelőkeretnek köszönhetően rendkívül egyszerű a beszerelés
- 9H keménység
- 2,5D mart élek kellemes tapintású
- További oleofób réteg
- Tökéletes átlátszóság
- Nem befolyásolja a tapintható funkcionalitást
- Méretek: 384x240 mm SZÁLLÍTÁSI RÉSZLETEK:
1 x üveg Spigen Glas.TR EZ Fit< br />1 db telepítőkészlet

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Spigen Glas.TR EZ FIT védőfólia Tesla Model X 2022/Model S 2021 Blackhez" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: