Betöltés...

WiWU - Vízálló tablet táska 11''-ig táska - fekete

Ár: 10.004 Ft

Információk

Bemutatjuk a WIWU Parallel Hardshell táskát - a végső megoldást értékes elektronikai eszközeinek stílusos és tartós védelmére. Ez a modern élet nehézségeinek ellenállására tervezett, elegáns és sokoldalú keményhéjú táska páratlan védelmet nyújt készülékeinek, miközben kortárs esztétikát sugároz.

A prémium minőségű anyagokból készült WIWU Parallel Hardshell táska masszív külső burkolattal rendelkezik, amely kivételes ellenállást biztosít az ütésekkel, karcolásokkal és egyéb lehetséges veszélyekkel szemben. Elegáns kialakítása fokozza az általános esztétikát és biztosítja a könnyed hordozhatóságot, így tökéletes társ az Ön útközbeni életmódjához.

A Parallel Hardshell Bag belsejét aprólékosan úgy tervezték meg, hogy különböző elektronikus eszközök, például laptopok, táblagépek és tartozékok is elférjenek benne. A párnázott rekeszeknek és a biztonságos pántoknak köszönhetően eszközei biztonságban vannak szállítás közben, legyen szó munkába járásról, utazásról vagy ügyintézésről.

A kényelmes hordozófogantyúval és opcionális vállpánttal felszerelt táska sokoldalú hordozási lehetőségeket kínál, hogy megfeleljen az Ön preferenciáinak. Ezenkívül a kompakt méret lehetővé teszi a könnyű tárolást a fej feletti rekeszekben, az ülések alatt vagy más szűk helyeken, maximális kényelmet biztosítva, bárhová is vezessen az útja.

Legyen szó elfoglalt szakemberről, gyakori utazóról vagy rohanó diákról, a WIWU Parallel Hardshell táska a védelem, a stílus és a funkcionalitás tökéletes kombinációját nyújtja elektronikus eszközei számára. Emelje fel technikai felszereléseit ezzel a prémium kategóriás kiegészítővel, amelyet úgy terveztek, hogy lépést tartson a gyors életmóddal.

Specifikáció:
Parallel Hardshell táska: Modell: Parallel Hardshell
Anyag: Készlet: 1,5 mm: anyag: 900D vízálló, foltos anyag
Szín: Fekete
Méret: 11"

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "WiWU - Vízálló tablet táska 11''-ig táska - fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: